Mālkalnes aplis

Nevaru saprast, vai Mālkalnes Tīnūžu ielas aplim ir īpaši braukšanas noteikumi. Ceļu policija varētu pasekot, kas īsti notiek, jo gandrīz katru reizi, kad braucu - novēroju, cik slaidi no otrās joslas neko apkārt nemanot izbrauc ārā no apļa.

autobraucējs , 2015-07-02 12:59:25

Vajag palasīt CEĻU SATIKSMES NOTEIKUMUS varēsi saprast

Jā jā , 2015-07-02 14:08:41

Tu laikam esi analfabēts vai savas tiesības iegādājies Latgalītē? Tas ir godaprāta jautājums - http://www.draugiem.lv/latvijastatoil/gallery/?pid=352655152

Es, braucot pa iekšējo joslu Mālkalnes aplī netraucēju aplī iebraukt citiem, nekavēju pagastu, braucu pa vidējo un es nevaru, pārlidojot pāri otrajai (ārējai) joslai izkļūt laukā no apļa. Ja par to Tu cepies.

Aplis , 2015-07-02 14:11:12

Autobraucējs laikam ir no tiem auniem, kas "zāģē" vienmēr pa pirmo malējo joslu 2 - 3 izbrauktuvem garām, pārējie lai stāv un gaida.
1. Tiešām palasi CSN un atceries, ka pirms apļa piebraucot ir zīme "Dodiet ceļu"
2. Ja kaut ko nesaproti, aizbrauc uz Rīgu un, piemēram, Lubānas aplī patrenējies, vai Interneta paskaties ko par to visu saka Timrots, kā pareizi ir jāiebrauc un jāizbrauc no apļa cienot citus satiksmes dalībniekus.

Piekritīšu Aplim , 2015-07-02 14:44:00

Pievienojos Vaļerkam!

Piekritīšu Piekritīšu Aplim , 2015-07-02 14:48:27

Braucu pa iekšējo, pirms izbraukšanas pārkārtojos uz ārējo! Nekādu problēmu ievērot noteikumus!

Pusaplītis , 2015-07-02 17:59:08

nu.. Mālkalnes aplis ir TIK NOSLOGOTS, ka tur tiešām ir jāpaseko policijai, kas tur notiek :))
tevis teiktais " jo gandrīz katru reizi, kad braucu - novēroju, cik slaidi no otrās joslas neko apkārt nemanot izbrauc ārā no apļa" liek domāt, ka tu tur vizinies visu dienu..
es, cik esmu braukusi pa apli (arī braucu pa iekšējo, ja vajag 2-4 izeju), vienmēr ieslīpi pārkārtojos uz ārējo. kā tad vēl var, lai netraucētu citiem?
varbūt pats arī skaties pa labi un pa kreisi, kad pukšķini pa ārējo joslu.. ja kāds ir ieslēdzis labo pagrieziena rādītāju, tad tas nozīmē, ka viņš grib tikt ārā no apļa.. ja kas..

čība , 2015-07-02 19:30:18

Pilnīgi pareizi, PARĀDOT PAGRIEZIENU

čībai , 2015-07-02 20:10:48

nū, ja kāds to dara, neieslēdzot pagrieziena rādītāju, tas jau ir cits stāsts.. tos var pārmācīt tikai dzīve..

čība , 2015-07-02 20:26:46

atceros sava instruktora vārdus: "pat, ja tuvumā nav nevienas dzīvas dvēseles, kam varētu interesēt, kur tu tagad griezīsies vai pārkārtosies, lieto pagrieziena rādītājus. tikai tā veidosies pareizie refleksi.. tas ir tāpat kā, izkāpjot no auto, to automātiski, nedomājot aizslēgt ciet.."
vēl viņš iemācīja vienu labu lietu - pirms nogriezies pa labi, paskaties divreiz.. tas gan attiecas arī uz "pārkārtojies pa kreisi"..

čība , 2015-07-02 20:37:11

Izejas no apļa ir tik tuvu viena otrai, ka laicīgi ieņemot pirmo joslu, automātiski sanāk arī pa pirmo braukt garām un nepalaist auto, kuri iebrauc aplī.

Jānis , 2015-07-02 22:34:24

>>Jānis
..kas loģiski arī ir atbilde uz rakstīto tiem, kas aplī brauc, kā pieklājas - pa iekšējo joslu: "cik slaidi no otrās joslas neko apkārt nemanot izbrauc ārā no apļa"
uz Mālkalnes ielu izbraucot, tik tiešām pārkārtoties savlaicīgi nesanāk, kā tikai slīpi izbraukt no otrās joslas.. neko darīt - visiem neizdabāsi.. ja brauksi pa pirmo - traucēsi citiem vispār iebraukt aplī.. ja brauksi pa otro, un gribēsi izbraukt, traucēsi citiem (lasīt - "autobraucējam") braukt tālāk uz riņķi pa pirmo joslu..

čība , 2015-07-02 23:01:04

tas mālkalnes aplis tak ir tik mazs, kāda starpība kurā joslā braukt....es saprastu ja runa ietu par ulborkas vai slāvu apli

vilcene , 2015-07-03 09:20:02

Jā, varbūt, jo sastrēgumi it kā neveidojas. Taču nevar izslēgt, ka riņķojot garām izbrauktuvēm pa 1mo joslu var izveidoties avārijas situācija. Tā piemēram, iebraucot aplī, ja tu vizinies pa 1mo joslu, es pieņemu, ka tu esi gatavs izbraukt jaut tuvākajā iejā, tas ir pirms iebraucēja. Attiecīgi iebraucējam ir visas tiesiba sturpināt kustību. Tālāko atrisinājumu vari iedomāties pati...

to vilcene , 2015-07-03 10:59:50

elementāri- ir taču pagriezinu signāllampas ;) un ejot ārā no apļa pēc CSN tās ir jāieslēdz...

vilcene , 2015-07-03 13:49:53

Rīgā, braucējiem arī pie 3 joslu apļiem, nerodas tādi dīvaini jautājumi... goda apļa veicējus, kuri tā arī nepamet 1. joslu, lai gan jāizbrauc tikai 3. nobrauktuvē... tos gan vajadzētu sākt audzināt ;)

Matīss , 2015-07-20 11:01:58

Uz kuram ta var attiekties,

Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 3% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.

Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu

Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com

Aiznemeji INFORMACIJA

VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:

Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.

Justin Williams , 2017-05-19 13:49:50

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet