Plusi un mīnusi...
Kā klients, esu ļoti apmierināta par pakalpojumu,ko sniedz OrientExpresss -pasažieru pārvadātāju firma, maršrutā-KARTONFABRIKA(-MRS)--RĪGA,...BET...par to,kur regulāri katru stundu šoferīši nokārto dabiskās vajadzības,man nav ko teikt!!
Es saprotu,ka ir vajadzības,bet lai firma nodrošina tad ''iestādi'' galapunktā,kur tās lietas apdarīt.
Man katru dienu ar bērnu jāiet garām tur un ir nepatīkami redzēt,kā kāds lien no pieturas stūra,nokārtojies,vai no mežiņa,kuru mēs tīram un kuram ejam garām,kas tagad jau smird pēc ''urīna''-piedodiet,bet tā tas ir!!!
Ļoti ceram,ka kompānija tuvākajā laikā nodrošinās saviem šoferīšiem ''pienācīgas telpas'',lai atbrīvotos no ''liekā''-citādi mums būs jāvēršas kur citur!!!
Apkārtnes neapmierinātie iedzīvotāji
Mīzēji !
Nu bet tāda dzīve, nekad nekas nebūs perfekts! Ka saka, zažralasj tu
Kāda kompānija, kādas pienācīgas telpas? Iedos plastmasas pudeli, kurā nokārtoties.
BIO tualeti galapunktā no vandaļiem vismaz , garāmejot, pieskatīsi: nogāzt, nozagt neļausi?
Tā tas tur bijis mūžīgi mūžos. Kad arī vēl bija Ogres autobusa galapunkts pie MRS.
Aiznesīšu veco ,labo krievu laika podiņu un nolikšu viņiem:)
Tev mežā nedūs dir...t, latvieti! :D
Uz kuram ta var attiekties,
Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 3% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.
Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu
Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com
Aiznemeji INFORMACIJA
VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.