kas tas tāds????????/

iegāju pāris dienas atpakaļ TOPĀ,piegāju pie eļļām, un atklāju ko nezināmu! Izrādās, ka sezama eļļa tagad latviski saucas "'KONŽŪTS! goda vārds-N E Z I N Ā J U!!!!!!!!!!! AK,VALODIŅ,CIK PACIETĪGA ESI..........

vienkārši pircēja , 2015-04-11 16:14:59

Jā,es arī pamanīju.pētīju,kuras eļļas akcijā.skatos-kaut kāda konžūta eļļa uz cenu zīmes,apgriezu pudelītei aizmugurē,lasu latviski-sezamsēklu eļļa! nu pilnīgs stulbums-kāda mārrutka dēļ raksta uz cenas latviešu burtiem krievu vārdu?

ES , 2015-04-11 16:22:29

Pirmkart-nevis KONŽUTS,bet kunžuts.Krieviski-kunžutnoje maslo,vai sezamsēklu eļļa.''DEREUŅA''

Zinoša , 2015-04-11 21:48:11

ZINOŠAJAI! DEREUŅA ESI TU PATI UN TAVA "māsa" TOPĀ! ES RAKSTĪJU TO,KO IZLASĪJU UZ CENU ZĪMES! TUPĀ TU ZINOŠĀ! AIZEJ PATI UN IZLASI,UN TAD VARI RAKSTĪT,KURŠ TE TUPS!

vienkārši pircēja , 2015-04-11 22:16:10

Un, ja tā pavisam pareizi un ZINOŠI-tad tā kā būtu-ĢEREVŅA! KO NU,VISU ZINOŠĀ 'DEREUŅA?

ES , 2015-04-12 02:54:16

kur tur ir eļļas,es parasti pērku garšvielu veikalā,lielajā maximā...

liene , 2015-04-12 11:42:00

pie visām eļļām pašā veikala dziļumā,kur milti,makaroni u.t.t Izvēle ir LIELA! Tai skaitā arī jau pieminētā sezamsēklu eļļa!

jes , 2015-04-12 13:24:00

nu tad staigā tik tālāk pa veikaliem un lasi preču nosaukumus,un tad truli sēdi netā un raksti debīlismus....vo kur tupi cilvēki.

to vienkāršajai , 2015-04-12 15:24:27

Piekritu,ka vienkārši pircēja ir stulba.

... , 2015-04-12 15:57:22

Baigās gudrītes atradušās! jums tiešām vienalga,cik korekti un gramatiski pareizi jums pasniedz to vai citu informāciju? Tad jau tiešām nav ko brīnīties,ka visiem un viss ir pie kājas,bet tādā gadījumā nevajag iet veikalos un kasīties,ka tā vai cita cena nesakrīt,kad pienākam pie kases! Kāda starpība-0.50vai 0.70centi,jo mums taču IR VIENALGA! NE TĀ?

V.P. , 2015-04-13 00:26:44

Es gan domāju, ka diezgan stulbi izskatās, ka cilvēks raksta tādas muļķības Ogrenetā. Vajadzēja vnk veikalā iedot kādai pārdevējai, lai izlabo cenu zīmi. Bet mēs jau,latvieši, savādāk nemākam !!!! Labāk aiz muguras aprunāt, nevis acīs pateikt!!!

LG , 2015-04-13 08:26:09

Mego tāds pat brīnums atrodās :)

Evi , 2015-04-13 12:33:45

Sunījat te viens otru, bet nevarat pat vārdus savus uzrakstīt! Tā jau var savu labāko draugu noliet ar mēsliem un nezināt! Ja jau tik daudz jums drosmes, tad sauciet viens otru īstajos vārdos, nevis kaut kādos mistiskos saīsinājumos!
Un skumji ir tas, ka savu dzimto valodu nezina ne pārdevēji, ne diskusijas dalībnieki! Ja tik ļoti tuva krievu valodā, tad visu tekstu, pilnus vārdus rakstiet krieviski, nevis maisiet kartupeļus ar rozīnēm vienā bļodā! Šādus varoņus, kuri var mēslus uzliet otram tikai parakstoties ar saīsinājumu vai iesauku, vajadzētu ielikt cietumā, vai piespiedu darbos nodarbināt 15 diennaktis! Šādus cilvēkus es devēju par sūdu mušām, kur tik smirdīgāks, tur bāž savu degunu un atstāj smirdīgu kaku!

Aija , 2016-04-15 13:17:15

Uz kuram ta var attiekties,

Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 3% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no €5,000 lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.

Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu

Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: unique2aal@gmail.com

Aiznemeji INFORMACIJA

VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:

Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu unique2aal@gmail.com vairak info.

Justin Williams , 2017-05-19 13:52:37

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet