Absurds!!!!
Kad tiks uzstadita aizlieguma zime peldeties struklaka..?? Driz vasara, bet zimes ka nav, ta nav!!!! Ja nav naudas zimei, tad varbut vajadzetu atteikties no ta saucamo "pilsetas svetku" organizeshanas augusta...?? Jegas no tiem "svetkiem" nav un no struklakas ari, ja tur lien cilveki ieksha....!!!!1
cuukas!!
tas ir slimi martā domāt par to,ka vasarā strūklakā kāds līdīs..Laikam sava dzīve tik pliekana,ja ikdienā nomoka tik nejēdzīgas domas..Tevi kāds ar varu velk uz tiem pilsētas svētkiem?Tak neej,sēdi un skaties dzīvoklī Gumušas stāstu,tur taču vismaz kaut kas sakarīgāks notiek.
Bet reāli nepatīkams skats, kad tajā strūklakā vesels vagons ar bērniem un dzīvniekiem! Šitāds skats tikai mums Ogrē
tak uztaisiet Ogrē vēl vienu atklāta tipa strūklaku , kā Ventspilī laiviņas, kur segums ir uztaisīts ar akmeņiem un ne parāk ir patīkami bradāt pa to strūklaku, atsvaidzināties var, bet bradāt īpaši negribās, vismaz nekad nav redzēts ka kāds tur baigi bradā
Ogre skaista pilsēta: Nezinu kas tu esi viņš vai viņa,bet iesaku kārtīgi nokniebties un šīs nomokošās problēmas būs aiz muguras.
Liec Tu reizi tiem Ogres svētkiem mieru!!!
TICI MAN nu trāpiji 10+
Nju struklaka lien tikai tumsonjas, kuri nezin, ka struklaka ir kulturas piemineklis..!!!!!!!! Un kulturalas pilsetas nepastav nekadi "pilsetas svetki" !!!!!
vajag vairākas strūklakas, lai priecājas un šļakstinās. Smaidīgi, priecīgi cilvēki ir patīkamāki par īgņām...
iedzivotājs, vai tu no laukiem?
Kad bus zime beidzot...????????????????????????
Žēl, bet tomēr ir cilvēki, kuriem ar galvu nav kas kārtībā! Ārstēties vajag, nevis pierakstīt forumus ar nejēdzīgām domām.
kuka : Tur ne tikai bradā bet arī peldas CAURU DIENNAKTI ! Man tieši uz tām laiviņām čomenes dzivokļa logi izgāja , baurošana plunčāšānas bija caaaaauru diennakti vasarā !:):)
... pilnmēness tā kā jau garām, bet murgi nomoka - tas laikam hroniski :)
es ar mieru ka berniem prieks skraidit pa udeni, zel ka nedzikst bus
Ogre skaista pilseta - Ogrē pilna debīlu pensionāru pilsēta - Un laiks viņu pamest
Nju tad pamet. Tu droshvien esi viens no tumsonjam, kas boja kulturas pieminekli....!
Laikam :)
nu.tiešām, debilisms augstākajā pakāpē! Ja martā jācepas par strūklaku un pilsētas svētkiem! Vienkārši KUKŪ....