Autobuss debesīs?

Šodien 26.maijā plkst.20.50 stāvot pieturā pretī Urgas ielai man aizbrauca garām 2.maršruta autobuss.Kāpēc autobusa šoferis nepieturēja,ja es tam māju,lai pietur?Liels prieks bija vilkties pa lietu cauri visai pilsētai.Ogrenet,lūdzu, noskaidro,kurp devās autobuss.Vai tas bij devies debesīs?Nav tā pirmā reize,ka 2 vai 15 maršruta autobusi laiž garām.Jā ,jautājums sia''Ogres autobuss''.Vai jūs zināt,ka maršrutā OGRE-RĪGA šoferi bieži vakaros nedod biļetes Ikšķilē iekāpušiem pasažieriem?TO bieži dara drukns,ap gadiem 55,ar brillēm,šoferis.

Niknais , 2006-05-26 22:07:30

Jā, arī man ir nācies novērot, ka maršrutā Rīga-Ogre šoferi nedod biļetes no Ikšķiles līdz Ogrei. Tas man gan jāsaka par rīdziniekiem, nevis Ogres autobusa šoferiem, kas ir arī laipnāki un netaisa liekus skandālus ar pasažieriem - rīdzinieki ir krietni nervozāki un taisa konfliktus no sīkumiem.

Klausule , 2006-05-26 23:03:14

Mēģināsim noskaidrot, kurp 20.50 devies 2.maršruta autobuss. Kas attiecas uz biļetēm, kuras nedod šoferi, būtu labi, ja jūs varētu pateikt precīzu laiku, kad tas ir noticis (lai SIA Ogres autobuss vadība varētu pieķert vainīgo). Izskaidrojums, kāpēc ikšķiliešiem bieži nedod biļetes ir vienkāršs - autobusā ir noteikts vietu skaits gan stāvošajiem, gan sēdošajiem pasažieriem. Teorētiski, šoferis ikšķiliešus vispār nedrīkst ņemt autobusā, jo tas līdz malām pilns jau ogrē. Taču viņš to dara. Ja viņš izdrukās biļetes "vrisnormas" pasažieriem, pārkāpums būs viegli konstatējams, tādēļ ikšķiliešiem bieži vien biļetītes netiek :)

Ogrenet , 2006-05-27 10:15:32

Ikšķilē buss pietur 21.15,praktiski ir brīvas sēdvietas,bet reti kurš šoferis dod biļetes.Jā,no Rīgas nākošais buss piebrauc ātrāk un negaida precīzi līdz 21.15,bet aizbrauc ātrāk.Ogres pilsētas maršrutu šoferi gan dod biļetes,ja iekāpj kontrole-kā es pierādīšu,ka es par braucienu esmu maksājis?

Niknais , 2006-05-28 19:28:19

To Niknais! Aizej uz pieturu ātrāk un nevajadzēs gaidīt nākamo, ja šitais jau aizbraucis. Toties tie cilvēki, kas no Rīgas uz Ogri brauc - ātrāk mājās tiks un visi būs laimīgi :)

Artfiction , 2006-05-29 12:58:30

Ogrenet,vai noskaidroji ,kas bija ar 2.maršruta busu?

Niknais , 2006-05-31 12:13:22

Pie viena varētu beidzot noskaidrot - vai un kad Ogres autobuss ieviesīs mēnešbiļetes. Apnikusi mūžīgā rinda jebkuros laikapstākļos, kad šoferis tirgo biļetes pats!

Ys , 2006-05-31 12:59:30

Oijj.. mani ar besī šoferīši, kas neapstājas, pat ja autobuss ir pustukšs (īpaši jau rīdzinieki) (maršutā Ogre-Rīga). Un vēl mani dikti "priecē" šoferīši, kas spējīgi piebāzt autobusā civēkus kā šprotes bundžā, un pēc tam vē pie durvīm piespiestos lamā, ka nevar aiztaisīt durvis vai neredz labo atpakaļskata spoguli. Bet no otras puses, ja dikti vajag tikt uz to Rīgu vai ikšķili... :(

Ritucīte , 2006-06-10 10:54:12

Pagājušovētdien - labi ka tā! Gaidot autobusu uz Rīgu pie centr. Poliklīnikas, busu pieturā, tas pabrauca garām. Bet, ja tā būtu nokavējusi kādu tikai 1x dzīvē svarīgo pasākumu! Mjā ... Kuram negadās...

Gadījums , 2006-06-11 15:49:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet