babai toņai
Baba Toņa nabadzības dēļ lepnumu zaudējusi! Un "strādājošajam" ar tagad konkurē par nabadzīgākā titulu. Tas viss aiz iekšējā ļaunuma, bet gribas gan novelt uz ārejiem apstākļiem - iekārotajām mūzikla biļetītēm. Kā nav kauna vispār ko tādu daŗit, ko?
Ļoti atvainojos,ka atļāvos sagribēt šo davāto biļetīti.Atvainojiet,godātie kungi.Tad saprotu,ka tie kam pienesa nav lepni,bet pensionāre,kas sapriecājusies devās pakaļ un vīlās ir lepnību zaudējusi ? Velreiz ,piedod ,vairs no mājas ārā nelīdīšu.Saprotu,kur katram vieta.
ogres dome sanak sev izmaksaja pasākumu......:}
nesaprotu,par ,ko runa ?kads kauns ? es ari gribeju sho bileti un man par to jakaunas ?
Gribētos gan aiziet uz pasākumu un paskatīties, kas ir tie laimīgie, kuru saņēmuši ielūgumus. varbūt būs daudz pazīstamu un svarīgu seju.
nejauc ļaunumu ar vilšanos. cik gan līdzcilvēki pretīgi kļuvuši. vienam cilvēkam vilšanās un viņš padalās ar citiem, atrodas kaudze pretekļu, kas uzbrūk viņam ne par ko. nepatīk lasīt citu cilvēku domas - neklabini klaviatūru, aizver lapu un lasi delfus.
lai vai ko kāds teiktu (rakstītu), kādam allaž nebūs pa prātam.
es teiktu - īsts maitasputns (domāts - kretīns) :(
Kaut kāds slima cilvēka murgojums ,raksti savā kladē un pēc tam priecājies cik smuki murgoji
ja,laikam tev liekas ,ka tavi teksti šeit labi izskatās budzi ? Tadi ka tu savu žulti lej citos portālos.Līdz šim te tādi starp savējiem nebij novēroti.Busi iemaldījies...
Liekas ka baba toņa šoreiz daudziem ir uzkāpusi uz varžacīm.Ja jau Ogres izredzētajiem tik ļoti vajadzēja tās biļetes,tad varēja vienkārši sadalīt savā starpā,ko bija ļaudis kaitināt,ir taču tik iestaigāti ceļi,kā visu dabūt sev.Un ja jau tādā veidā tās biļetes sadalīja,nu ko vairs publiski bļaustīties,apsaukāties un censties pazemot,tos kuriem biļetes pienācās patiesībā?