Melns taksītis Ausekļa prospektā 4

Saimniek, esi atbildīgs! Nāc pakaļ sunītim - melnam takša puikam (ar vienu kāju pieklibo) uz Ausekļa pr. 4 pagalmu, ja viņa tur nav, tad meklē kāpņu telpā. Taksītis regulāri skraida viens - nepieskatīts. Rodas jautājums - kāpēc? Kāpēc tāda bezatbildība no Tavas puses?
Ja šo lasa taksīša kaimiņi, tad, lūdzu, nodotiet ziņu suņa saimniekam. Paldies!

I. , 2014-11-12 20:12:19

Taksītis ir no mūsu mājas un par to saimnieku ir pareizi teikts. Viņš to sunīti palaiž vienu no rīta un vakarā kad atbrauc mājās , tad ielaiž istabā

Ausekļa 10 , 2014-11-12 20:25:41

Varētu saimnieku kaut kādā veidā informēt,ka taksītis arī pašlaik ir Ausekļa pr.4 otrajā kāpņu telpā?

I. , 2014-11-12 22:06:56

Mēs to taksīti gribējām paņemt.Atblusojām,nopirkām jaunu kaklasiksnu,barojām,mīlējām.Pēc nepilnas nedēļas aizmuka un turpināja klaiņot.Acīmredzot savu saimnieku vienalga mīl vairāk.

Taksene , 2014-11-13 18:32:43

Jauki, ka ir tādi cilvēki,kuri pievērš uzmanību pamestam dzīvnieciņam. Cerams, ka saimnieks nāks pie prāta. Taksīši nevar aukstumā ilgi uzturēties, man pašai ir taksis. Viņi tiešām ir uzticīgi saimniekiem.

es1 , 2014-11-13 19:15:24

Šis sunīts šeit ir patstāvīgi, ja kāds zin sunīša saimnieku, lai pasaka viņam, jo iespējams būš brīdis, kad kautkas nedod dievs notiks, un pieklibo viņš tāpēc, ka kāds jau ir izdarījis pāri. CILVĒKI PALĪDZĪET!!!

AI AI AI , 2015-01-15 19:17:50

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet