Atklāta alkahola lietošana

Katru dienu uz pieturas soliņa pie Skolas ielas 10 mājas virmo kaislības starp Ogres ;VĪRIEM; trauce cilvekiem kustibu un mieru. Diez kur tad musu Policija, tikai bernus var dzenāt?

kaimiņš , 2014-10-03 12:47:14

Izsauciet, būs policija.

kaimiņš , 2014-10-03 14:04:10

Tā ir "Tamožņa''!!!!!!!

draudzene , 2014-10-03 15:09:03

Sákshu ar nodoklju izmainjam. Mums nogrieza visus nodokljus, majas vairak nevar dzert jo tas nav racionaali. Otrkart, SPICE ir nelegals , tadejadi vairak nevar uzsvert punktus uz 'seshi Alkoholu raksta ar ''o"' nevis ar a. kapec lai man butu 'jamaksa par tavam izklaidem? Lai ari ko es butu izskaidrojis, es berniem snjabi nedodu , es tikai piedzeros un eju uz Klondaiku, kur Edgars man uzsauca shotu otrdien. Ap 4iem es bushu pie tevis tad varam visu izrunat. Tev nav gadijuma mans numurs saglabajies kaminj? Tiekaas, buchas miilu ataa

Dzerajs numurviens , 2014-10-03 15:55:08

Es atljaushos piemineet, ka jums nav ne mazaakaas tiesiibas jaukties manaas privaatajas kaisliibaas ar taraam ljauzhiem. Miers nav ticis aizskaarts nekaadaa gadiijumaa, esam sashutushi par taadiem vaardiem ko naakas dzirdeet ogres veestnesii. Ja man buutu par kaadu jaasuudzaas, tad es ar visiem saviem viiriem esam gatavi apsuudzeet Vanjutu, kas katru dienu staav uz pie skolas 8 un met visiem virsuu atkritumus, bet jums jau interesee tikai savas intereses vai ne kaiminj?

Ogres VIRS , 2014-10-03 15:57:37

Ja, varu apliecinat ka Dzerajs numurviens bija pie manis klondaika.
Asaras krita tev lielas ka ozola ziles,
laiki met lokos
dazhreiz saule slepjas kastanju kokos
ka jurnieku buru
tu gribi ugabenkjii es braukshu uz burunduku
ar sarkanu rozhu

Chetri chetri chetri veciit tikai chetri ja kuri stafinju

Edgars , 2014-10-03 16:00:49

tas nav ties vaimanuvai, viktor tu pac esi tas mulaps, kas manus gurkjus rausta ritos un tik lien kaiminju skunii ar karovaam. viss man vienreiz pietiek ar tam ampeleshanam un apetiteshanam, mums ir javienojas par jaunu paktu, sadalisim ogri pec savam iecerev vikja, par jauna pakta sastadishanu es tev izstastishu slepenas vakarinaas nochaaraa griiva plkst 21:00 jau riit!
tas ir nopietni!

Vanjuta , 2014-10-03 16:03:30

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet