Viss pircēja ērtībām!
Šodien no rīta aizbraucu līdz DOMO Pārogrē un pie viena iepirkos arī Elvītī ..., paņēmu lielos iepirkuma ratus ar uzrakstu ELVI (iestūčēju vienu eiriku, lai atkabinātu no citu brāļu rindas)! Rezultātā abos veikalos piekrāvu pilnus un ar nelielu piepūli aizstūmos līdz savam autiņam, kuru jau ar nolūku biju novietojis pie stāvlaukuma nojumes iepirkuma ratu atstāšanai, izkrāvis pirkumus ar priecīgu prātu devos uz to nojumi - un viss ... ratus vari atstāt, bet eiriku atpakaļ nedabūt (nav īpašās ķēdes)!
Tā mans garīgais noplaka un devos ar ratiem atpakaļ uz veikalu. Pie durvīm divas rindas ratu ar uzrakstu DOMO, mans stumjamais neder ... tā cauri visam veikalam līdz Elvītim un atkal atpakaļ cauri veikalam un visam stāvlaukumam uz autiņu.
Visā pasākumā ir arī pozitīvais - veikals rūpējas par pircējiem (sports savā ziņā), kā arī rūpējas par saviem darbiniekiem (nafig tiem stumdīt ratus no stāvlaukuma) ....
vecais darbinieku-ratu-savācēju triks, noraut ķēdes.
savu ķēdi nēsāt līdzi - nebūs problēmu.
... un kā ar to ķēdi tad rīkoties? es to kaut ka nevaru iedomāties ...! :D
no savu ieliec-vieta norauj kedi:D
Kāpēc vispār vajag tas monētas? Kas tos ratus tik vienkārši var aizvest? Vai daudziem vajag? Nebāzīs tak vieglajā mašīnā.Stulbums.
tas tāpēc ka mums patīk pamest ratiņus kur pagadās,tāpēc arī ir par naudu ratiņi ,lai noliktu vietā.Tikai par norauto ķēdi gan es būtu veikalā pasūdzējusies.
... es domāju, ka veikalā to zin ...