Aptieku cenas Ogrē
Vēlos painformēt pacientus, kas no Ogres poliklīnikas iznāk ar receptīti. Poliklīnikas teritorijā ir aptieka. Diemžēl, tā ir dārgākā Ogrē. Šodien pārliecinājos, ka medikamentu cena var atsķirties par vairāk nekā 1 Eiro.
Tā nav antireklāma. Mani šokēja starpība.... Ja medikaments maksāja centrā ><10.30€, tad aptiekā ><11.52 €
Varbūt jums ir kāda līdzīga pieredze ar aptiekām Ogrē? Kura ir lētākā? Un kura - dārga.
man ir atlaižu karte Mālkalnes ielas aptiekai. Bet kad salīdzināju cenu šai aptiekā ar atlaidi un Ogres centrālajā aptiekā, tad cena ir vienāda. Tatad - nekāda atlaide nav!
vislētākā ir pie veikala Beta, visdārgākā Mālkalnes ar visu atlaidi....
Aptieka Poliklīnīkā apkalpo praktiski tikai poliklīnikas pacientus. Proatams ņemot vērā visai šauro klientu loku cenas tur ir lielakas. Ta ir arī visur citur Rīgas slimnīcās un poliklīnikās. Esmu saskāries Rīgā ka ārsts pēc receptes izrakstīšnas saka "Tikai nepērciet tepat lejā cena 2x lielāka kā citur"
visdargākā Malkalnē. Pārējās apmēram vienādi. Izvelos pēc tā kur patīk pārdevējas, jo ko ietaupi vienā parmaksā otrā un galā rezultāts tas pats.
Aptiekas pie poliklīnikas cenas ir tādas pašas kā Centra aptiekai un aptiekai Kartonfabrikā, un arī Daugas aptiekā...
Visdārgākā ir Mālkalnes aptieka.
pie tunela laba aptieka un pardeveji labi.
Pati lētākā un foršākā ir a. aptieka, pie tuneļa. Apkalpo vienkārši "super" uz visiem 200%. Iesaku arī paņemt tur atlaižu karti, tas atmaksājās.
Mālkalnes aptieka atšķirās ar rupju apkalpošanu,jo kad es palūdzu atlaidi,mani izlamāja
mālkalnes aptiekā rupja pajauna pagara blonda pārdevēja fui....neeju vairs tur.Man aptieka patīk pie betas.
nu, nu... Mālkalnes aptiekā vienmēr laipnas. Cenas - tā ir cita lieta, bet nevienā aptiekā neesmu saskārusies ar sliktu attieksmi.
Vislētākā aptieka ir "Eliksīrs" pie veikala Beta.
nevis sliktu attieksmi,bet rupju lamāšanos
nu tad man ir palaimējies
Visdārgākā ir Dziednīcā. Tur ir dārgāk nekā Mālkalnē
Par cik poliklinika eju biezi pie arstiem, soloju uz slimnicas aptieku. Cenas tiesam tadas pasas ka Dziednica un Daugas aptieka. Man skiet ka ta ir ta aptieka, kas agrak daugavina bija. Vismaz pardevejas vienas un tas pasas
tie banditu aptieku tikli jalikvide. valdiba ari vinus piesedz , jo daudzi saimas deputati ir saja biznesa.
Aptiekās nestrādā pārdevējas, bet speciālisti ar augstāko vai vidējo farmaceitisko izglītību. Pārdevējām parasti pietiek ar pāris mēnešu kursu apmācību.
Man žēl daugaviņas aptiekas. Poliklīnikā it kā pārdevējas tās pašas, bet vairs nav ta kā agrāk.
farmaceiti, nevis pārdevējas, cienīsim mediķus!
Aptieka pie BETAS!