Nozagtās bildes
Tas (maita), kurš vakar t.i. 17.05, pie Maximsa Ogrē nozaga bildes (tikko no salona paņemtsa maza bērna bildes un disku ar tām) no velosipēda groza, lūdzu, ļoti lūdzu atdot tās atpakaļ. Saprotu, ka mana cerība ir naiva līdz stulbumam, bet, ja baidies atdot (aiznes atpakaļ vai atdod Maximas apsargiem), tad vismaz sadedzini, lai pa pasauli nemētājas!!!!!!!!!!!!!
tiešam maita!!
vismaz disku mammai atdod
Maxima tacju Ogres bomzju magnest kam tas bildes vajag , gan jau palureja naf nekas pardodams un izsvieda aiz stura mizkaste. Ogrenet.lv vins tocno nelasa. Pie Maxima Bozju midzenja kautko atstat groza var tikai "Apsaluti blonda"
Es, lūk, tieši domāju, ka Bomzis tas nebija!!! Arī tuvākās miskastes izskatīju... Gan jau no kāds, Tev, Luni, līdzīgajiem - ar dzīvi dikti neapmierinātajiem, vnk tāpat paņēma - no sērijas "lai citam sāp"!!!!
Man dzive rozjaina esmu ar to visnotalj apmierinac:) Manai tevis lidzigajai kolegjei 3 x izdauzija autinjam sana stiklu kamer vina IEMACIJAS sominju neatstat autinja uz sedekla kamer pati iet maksat par bendzju:) Nav ko vainot bomzisjus ja reiz pati stulba.
Labi blondinēm japalidz ja reiz daba apdalijusi. Kur tev bildites taisija un ka vinjas diskā gadijas? Atbildi ātri kāmēr nav nedēlās beigas!
lunis kā jau lunis,pīīīlnīgs lohs-lohs un veelreiz lohs
Nevis "maita", bet "dunduks"
he : Tu zini ko nozime saisinajums "loh" paredzu ka diez vai zini ka tas ir saisinajums PIRMIE BURTI no trim vardiem , nezinaji vaine ak tu mazais dunduxs:)
ljubitel obsasivatj h.i, vot tas tu arī esi-loh
Man kautkaa atkal likaas,ka misters Lunis bija piedaavaajis taadu kaa paliidziibu,ne? Ko gan citu vareetu noziimeet "Kur tev bildites taisija un ka vinjas diskā gadijas? Atbildi ātri kāmēr nav nedēlās beigas!" Ja ne piedaavaajumu kautkaadaa veidaa tikt pie bildeem atkal,tad ko? Slimiigu zinkaari vai?!!
Nepateiciiba pasaules alga.....
Es : Nu ja , parasti skanetie vai parkopetie faili masjinas saglabajas ~ lidz nedeljas beigam un nakamas nedeljas sakuma parasti automatiski dzesjas:) Nju vel sadas tadas fisjkas pret momentalajiem bilzju un failu pakasejiem:) Bet Blondīnēm un Faniem jau ar reaxcijas atrumu parasti grūtības:)
Nu, paldies, Luni, par piedāvājumu palīdzēt, ja vien tas nav kāds īpašs veidiņš lai paņirgātos. Lai gan man jau vienalga kā Tu tur izmuldies. Unnav jau gluži tā, ka visu laiku sēžu pie kastes un tik gaidu vai kāds te kauko būs ierakstījis! Ak, jā un kā jau teicu, Bomzīšus es šai gad tiešām nevainoju! Bet ja par tēmu - tad bildes kā bildes tikko no tā Miķelsona (laikam ta'viņu sauca) salona izņemtas, kā parasti bildes nāk tajā zaļalā Fuji maisiņā, bildes, jāsaka bija ļoti skaistas!!!!! Un disks kā jau disks, iesp. datums bija virsū 07052007... Diskam un bildēm jau ir kopija, ar to ok, negribas, lai kaukur mētātos. Laikam jāiestājas par se'tnieci Ogres centrā... :)
Ot par Nilu nezinu kas vinjam saglabajas vinjam kautkas vienkarsjaks bet lielajas masjinas tadas ka Skujinjam visos Ogres kantoros tehnalogiski ir ka masjina skanejot automatiski saglaba failus speciala atminja un tik pec kada laika automatiski izdzesj parasti pec vairakam dienam vei iknedeljas tehniskaja apskate Operators nospiezj "Izdzest arhivu" tie tacj visi ir lieli datori kam visas darbibas uzkrajas atminjas kamer ir vieta cietajos diskos. A ja par apkart metasanos , njuuuu apsjaubu ka kadam baig intrese tavas gimenes bildes tas 90% ka izmeta gandriz tulitas , vienigi CD mulkjim var skist kas "Vertigs" pardodams bet domaju ka ieliekot grabuli tas neskanes tad to ar driz vien izmetis :)
Ja jau "Pasjai palika" tad nju tiek vien ka pikjis par bildem vejja. Man bizznes ar komunikacijam I-neta taka Online esmu gandriz vienmer tadi tie musdienu speles noteikumi:):)
Jā, Nils jau man uztaisīja visu par jaunu - > ir ok. Un tā jau ir - tik gudrs, lai tās bildes ieliktu kaukur bērnu pārdošanas portālā, tas mūlāps nebūs!!!
Nu redzi, Luni, normāli var aprunāties. A tu uzreiz "blondīne, blondīne" :) :) Vnk vairs tā neuzticēšos cilvēkiem!