Krustojums Rīgas iela <> Kalna prospekts
Šis te krustojums, kur nogriežās un iebrauc Ogrē... Kāpēc vadītāji, kuri brauc no Rīgas puses, griežot pa kreisi iekšā, brauc man virsū, ja man ir zaļais un es braucu taisni?!
Viņš nogriežās pa kreisi no savas puses un brauc man virsū? Kas tas ir tāds, es tagad nesaprotu? Un tā ne vienu reizi vien.
it ka jau nevajadzetu ta but,jo taisni braucosam pie zalas gaismas ir prieksroka.sis laikam doma,ka vinam laba roka...ha,ha.Bet ,ja ari Tu griezies ieksa,tad protams,ka Tev jalaiz vins,jo tur ir zime!!!
Tobiš, ja es griežos pa labi iekšā uz K. prospektu, viņam priekšroka? Tas ir saprotami, jā.
Bet vakar es afigel, viņš lēnām man virsū ripoja, pat mazliet stūri pagriezu aiz bailēm ))
* vakar, braucu taisni, virzienā uz Rīgu
* vakar, braucu taisni, virzienā uz Rīgu
tas krustojums ir kaut kā neizdomāts līdz galam,jo daudz tur apjūk..it kā viss skaidrs,bet tomēr tur notiek daudz avāriju.
Ja nezin ceļu satiksmes noteikumus,tad tas krustojums ir neizdomāts,bet labāk apdomā ,kad sēdies pie stūres vai vari braukt pareizi
nu katram var gadīties! kreisais pagrieziens vienmēr būs īpašs, tad vēl jāatceras labās rokas likums, ja esi uz vienādas nozīmes krustojuma.. kā tas bija pie Elvi, kamēr apli taisīja. es reiz no Mālkalnes uz Elvi braucot, gandrīz aizbraucu taisni, labējo nepalaidusi.... labi, ka bija blakus vīrs, kas nobļāvās - kā ar labās rokas likumu??????? un man visu laiku šķita, ka tieši VIŅŠ nezin noteikumus...... :)
Katru dienu si krustojuma griezu pa kreisi tiesi no Rigas puses. Tur stav liela plaksne, zime, aiz kuras vispar nevar redzet vai kads brauc preti pa kreiso joslu. Pats paris reizes izbraucu kasam skersam jo vienkarsi nav iespejams redzet aiz tas plaksnes. Loti neizdomats krustojums, pilnigi piekritu.