autovadītājiem

Gribu pievērst policistu uzmanību mūsu riteņbraucējiem.Kam ir domāti citeņbraucēju celiņi ,kuri tagad mums Ogrē ir pietiekamā daudzumā ,bet viņi tos vienkārši ignorē braucot pa braucamo daļu apdraudot paši sevi un radot problēmas šoferīšiem tos apbraucot???

šoferītis , 2014-01-12 19:38:44

CSN velosipēdu vai mopēdu vadītājiem aizliegts!
230.6. braukt ar velosipēdu pa ceļu, ja tam blakus atrodas velosipēdu ceļš;

Kurtis , 2014-01-12 20:08:15

Ogrē DIEMŽĒL ir problēma ar šiem Veloceļiņiem :( Velobraucēju daļa ir sarkanā krāsā un ņemot vērā lielo Imigrantu daudzumu kam "Sarkanā laime" viņi ar savāiem ģeķiem un babkām gandrīz vienmēr slēj VIENĪGI pa sarkani krsāoto daļu i nedomā griezt ceļu kautkādiem vello. Vienmēr braucu pa veloceļiņu un VIENMĒR ļoti ais un skaļi brenzēju tādiem priekšā vai aiz muguras , lai ķer triekā varbūt vai 5 min atceras ka "Sarkanais" nav ceļš uz "Komunisma laimi"

Lunis , 2014-01-12 20:42:45

man arī reāli traucē tas,ka cilvēki neievēro vai nezin elementāras lietas..Es parasti minu diezgan ātri pa veloceļu un bieži gadās,ka tieši jaunās māmiņas ar ratiem ir tās,kas iet pa veloceliņu!!!Tad man ir lielas dusmas par to,ka viņas ne tikai apdraud mani,jo varam saskrieties,bet arī mazo!!
Un tie velosipēdisti,kas nopietnu seju min pa lielo ceļu ir vienkārši negudri.Kam tad tas ceļš tika taisīts???

velo , 2014-01-12 22:25:25

velobraucējiem stipri jāpiedomā un jābrauc pa sev speciāli uzbūveto celiņu...kad aizrādiju,saņēmu tādu vārdu birumu..ui,ui cilvēki,ne par sevi,ne citiem domājat:(

šoferīte , 2014-01-12 23:00:23

Man vienreiz skaļi nokliedza krievu valodā - ņe tramvaj - objedzeš!

gardenija53 , 2014-01-12 23:18:35

Kur tad ir tik daudz tie veloceliņi?????????? Viena iela??????

uja uja , 2014-01-13 09:06:04

Riteņbraucēji vispār ir bezkaunīgi.Brauc kur grib un traucē gājējiem.Un it īpaši,stulbi riteņbraucēji ir tie,kas pa sniegu brauc.

? , 2014-01-13 11:10:34

Nu vvz, parasti braucu diezgan ātri 25-30 km/h un domāju, ka mazāk bīstams esmu uz braucamās daļas, jo daudzi gājēji nespēj atšķirt ietvju krāsas un tenterē arī pa sarkano, vēl ir daļa, kas kuģo no vienas puses uz otru. Piemēram, pa Mednieku ielas veloceliņu vispār nevar pabraukt normāli, jo nepārtraukti ir neizskaidrojami kāpumi un kritumi ne tikai pie māju iebrauktuvēm, bet vienkārši tāpat.

zhuupa , 2014-01-13 11:32:37

Šoferītim gribu atgādināt,ka viņš nav vienīgais satiksmes dalībnieks,un savu automašinu noparko tā,ka citiem vieta nepalie,kaut arī tur varētu nvietot trīs automašīnas

Redzēju , 2014-01-13 11:54:05

>? un kāda kuram daļa, ka braucu pa sniegu? vai kādam traucēju?

riteņbraucējs , 2014-01-13 13:32:19

Es atkal traka palieku no gājējiem, kā jau te iepriekš minēja, babuļi iet, jaunās māmiņas, jaunieši, būtībā visi iet pa sarkano veloceļu un vēl švitinās no sarkanā uz savējo tā, ka Tu, riteņbraucējs, gribi negribi, dabū lekt apstādījumos vai uz braucamo daļu, jo Tev ceļu nedod, iet visi kā ar zirga pasi. Šī tendence visizplatītākā ir tieši Ogrē un posmā no Poruka ielas uz Centru, kur ceļš iet gad baznīcu un veco poliklīniku!

Velobraucēja , 2014-01-13 15:13:30

Tāpēc ir jāzīme uz asfalta riteņa piktogramma nevis jāiekrāso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tad nav nekādu pārmetumu!!!!!!!!!!!!!!!

Plānotājiem , 2014-01-13 15:13:56

Jāsaka, ka tikai nesen uzzināju, ka sarkani iekrāsotais celiņš ir domāts riteņbraucējiem... Kāpēc tikai tagad? Tāpēc, ka man pēc loģikas šķita, ka lielākā daļa celiņa ir domāta gājējiem, bet atlikusi, neiekrāsotā daļa, ir dikti šaura un tur tāpat nevar iet vairāki cilvēki blakus... :D (pie kam vienreiz laikam tāds pats āpsis, kā es, kas neko nerubī (riteņbraucējs domāja, ka neiekrāsotais celiņš ir domāts viņam...tā mēs tur abi satikāmies... :D

mk , 2014-01-14 08:13:51

mk : Tas ir tāpēc ka PROJEKTĒTĀJI neprofesionāli muļķi kuri neko no šiem lietām nesajēdz. Reti kur vietās kur VELO ir sens un ierasts transports kautko DĀRGI KRĀSO parasti atdala ar svītru un in pa 50 sazīmē VELOSIPĒDA piktogrammu. Pietam braukšanas virzienu var noteikt pēc piktogrammas stāvokļa. Latvijā cita fiška KRASA maksā naudu , arī citas krasas bruģis TAPĒC izdevīgāk UZVĀRĪTIES nekā tasīt NORMĀLI.

Lunis , 2014-01-14 14:14:49

Kad biju Vacija, atceros, ka sarkana puse visur bija tuvak braucamai dalai, kas ir logiski, manuprat, bet Ogre viss izdarits otradi.

Alexzz , 2014-03-14 12:39:13

Bet Anglija visi brauc pa kreiso pusi!

Kajam iet ir prieks! , 2014-09-24 16:08:09

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet