Tuneļa sekta

Lol, šorīt mērojot ceļu uz staciju, pie tuneļa nonācu tieši īstajā laikā un vietā, kur uzdarbojas sektanti ar savām izkārtnēm. Sētniece tīrīja tuneli un pēkšņi nosodoši aizrādīja sektantiem, lai beidz vienreiz stāvēt tuneļa malā, jo tāpat nevienam garāmgājējam viņu pakalpojumus/preces izmantot nevajag.Trāpīja tieši desmitniekā,jo beidzot ierādīja viņu īsto vietu. Gribētos gan pajautāt pilsētai, vai šādus tipiņus, kuri tik uzmācīgi tirgo savu nekvalitatīvo lasāmvielu garāmgājējiem, beidzot nevajadzētu sākt ārstēt atbilstošajās klīnikās? Jo šāda atpalicība var būt bīstama bērniem un cilvēkiem gados. Kā ne kā, viņi var ievilkt jebkuru savā morālajā peklē. Tādus vispār vajadzētu izolēt no sabiedrības.

garāmejot , 2013-11-19 09:51:20

Cik reizes par to jau bija runāts,un nekādas jēgas.

xxx , 2013-11-19 10:13:18

Nomierinies un vienkārši ej garām, viņi nevienu aiz rokas neķer un neuzmācas, staigāju garām regulāri. Tiec taču pats galā ar savu naidu pret citādi domājošajiem.

garāmejot, iedzer tējiņu un nomierinies , 2013-11-19 11:48:44

Arī es viņus ienīstu,kau man ari nav naida pret citadi domajosajiem ,bet ir nepatika pret uzmacīgajiem un žēl neaizsargāto-vecu cilveku un bernu.

****** , 2013-11-19 12:14:51

Katru rītu eju viņiem garām.... hmmm vai viņiem tā ir atļauts stāvēt ar savu grāmatu klāstu? Tad jau varbūt arī jebkurš var paņemt kādu krēslu un piemēram sēdēt un lasīt tuneļa vidū :) tas tā normāli skaitās????

nu sakiet , 2013-11-19 13:09:32

Manuprāt tas ir pilnīgi nenormāli tirgot tunelī kaut kādas stulbas grāmatas. Piekrīu par to,ka šos vajadzētuaizvākt prom no centra uz trako māju, nevis gandēt pilsētas paštēlu, tiem atļaujot demonstratīvi tirgoties. āksti kaut kādi.

pretsektu , 2013-11-19 13:39:59

Klauni pilnīgākie... smiekli nāk....

Klauni , 2013-11-19 13:42:10

Es uzskatu, ka no vārdiem beidzot vajadzētu pāriet uz darbiem. Varētu ņemt piemēru no Rīgas iedzīvotājiem, kuri pašu spēkiem cenšas apkarot točku tirdzniecību. Štrunts par to tiesiskumu un ētiskumu. Jūsuprāt, borēt cilvēkiem smadzenes ir ētiski? Negribētu, lai mani bērni un citi radinieki ciestu no šo stulbeņu ietekmes. Mēs kā vienots veselums varētu izrādīt fizisku spēku pret šo saucamo privātdraudzi, tad iespējams paši aizbēgtu prom. + viņi ne tikai tirgojas pie tuneļa, bet vazājas arī pa dzīvokļiem.

Ārčijs , 2013-11-19 16:53:24

Nu jā, tagad viņu ir diezgan daudz palikuši. Diezvai iznāks atkratīties.

Ogrē , 2013-11-20 09:56:10

A ''Bermundam viss ir vienalga - lai jau Latvija sēro par Zolitūdes traģēdiju - šie tik raušs nauda ...!

Feini - ne? , 2013-11-23 19:19:00

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet