Kapu demulēšana

Man vienkārši trūkst vārdu, es nezinu kā pateiktoto, ko jūtu! Gribas bļaut! Kādam izraut rokas un kājas!
Katru svētdienu braucu uz kapiem pie sava bērna, kas ir apglabāts nu jau 4 gadus. Pagājušo svētdien konstatēju, ka ir nozagti 4 granīta stabiņi. Ļoti nepatīkams pārsteigums.
Uz policiju negāju un iesniegumu nreakstīju, jo 2,5 gadi atpakaļ bija tāda pati situācija. Toreiz es gan aizgāju uz polciju, kur tika sastādīts akts, arī aizbraucām, apskatījās, pirekstīja un ar to arī viss.
Šo svētdien atkal pamanīju , ka ir nozagdi pēdējie divi granīta stabiņi!!!!!!
Cik tad var!! Vai tiešām cilvēkiem nav nekā svēta!? Un uzpērk taču tos stabiņus, visticamāk tie, kas uzstāda.
Cik zinu, mēs neesam vienīgie, kas ir sastapušies ar tāda veida problēmu. Vai tiešām to nekādi nevar kontrolēt? Kā noķert un sodīt tādus zagļus?

LG , 2013-11-11 08:57:29

Noķert zagļus var jebkurš, ja paveicas. Sodīt gan ne jebkurš. Tātad atliek vērsties policijā. Piekrītu, ka tas ir bezjēdzīgi, diemžēl.

mk , 2013-11-11 09:08:12

Iesaku granīta stabiņos iekalt unikalitātes zīmi. Inicijāļus, vārdu, textu. Nofotogrāfēt.Iespējams, ka jūsu klasiskie granīta stabiņi rotās citus kapus. Tomēr, ja tie būs īpaši, zagļiem būs grūtāk tos realizēt.
Noteikti jāiet pie kapu pārziņa, vai uz policiju un jāinformē, Jāsastāda akts. Citādi, ja atradīsies, kā jūs pierādīsiet, kad tie ir jūsu?
Līdzjūtība.

Vērotājs , 2013-11-11 09:08:47

Diemžēl policija neko nelīdzēs... atbrauks paskatīs paņems info pierakstīs, paņems Jūsu iesniegumu un viss.... dziļi plauktā iekšā...

Diemžēl , 2013-11-11 09:33:29

Nevēršoties policijā ir naivi cerēt, ka kāds tiks saukts pie atbildības. Gadās, ka vienā no desmit reizēm zagļi tiek pieķerti, bet tāk kā iepriekšējie deviņi cietušie nav vērsušies policijā ar iesnegmu, zagļi atlīdzinot zaudējumus, var tik cauri sveikā!

Kurtis , 2013-11-11 09:43:17

jums jadoma ka Dievs tadiem zagliem laimes nedod.

Aivars , 2013-11-11 11:00:33

Esmu runājusi ar kapu pārzini, kura ir vērsusies gan policijā,gan pilsētas domē. Pēc viņas teiktā nevienam tas neinteresē. Kapos zog daudz un bieži , taču nevienam gar to nav nekādas darīšanas. Domē vnk teica, ka NAV NAUDAS. Kā vienmēr!
Es gan domāju, ja uzstādītu video novērošanas kameras, varbūt kādu varētuarī noķert un tad arī vesela ķēdīte uz tiem , kuri iepērk zagtu.

LG , 2013-11-11 11:33:54

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet