Automašīnu spridzināšana
Šī dramatiskā 2 automašīnu uzspridzināšana pie "spaisa bodes" ir pierādījums tam kādā veidā narkotirgoņi savstarpēji izrēķinās!Manuprāt, ar mašīnu spridzināšanu vien viss nebeigsies - būs arī apšaudes un pat slepkavības!
Kamēr policija beidzot neaizklapēs šīs narkotiku bodes un točkas, tikmēr arī turpināsies šī savstarpējā izrēķināšanās (konkurences dēļ) 90. gadu Latvijas stilā!
OGRE, IR SĀKUŠIES BANDU KARI!!
Kur ko uzspēra ? Davai smaklāk
Pareizi darīja...
Aculiecinieka video
http://www.youtube.com/watch?v=1HEHOVyK8LI
nevar atrast taadu video.Varbuut kljuuda??
Tīnūžu ielā pie deviņstāvenes stāv nosvilis 7. sērijas BMW, kuru apsargā valsts policija, teritorija ap auto ir norobežota ar policijas lentu, tas arī pagaidām viss.
Ogrē ir bandas? Pats sapīpējies...
to nariks - pats mēsesi atpakaļ, ejot uz Kurbada spēli, Pārogrē pie Dueta redzēju ko ļoti aizdomīgu!
Man nav šaubu par to, ka kaut kas te tāds ir!
Malači,pareizi visu izdarīja.Lai tiem kropļiem būtu mācība...
aizsūtiet kāds foto uz info@ogrenet.lv, gribu redzēt, kas tur nodedzis :)
Katram savs stāsts :) Citi saka ka kāds sašauts, citi ka spridzina mašīnas (tur šobrīd stāv 1 nedaudz apdedzis auto). Logi visiem stikliem vietā, lai gan dīvaini, ja jau uzspridināja 2 auto... Vēl kāds stāsta par to, ka onka izdomājis ar krāsu nomētāt to bodi un atbrauca "jumts" šāva un spridzināja visu (90 gados tā nebija :D )... es domāju, ka nevajag sabiezināt krāsas un vnk pagaidīt oficiālo informāciju :)
Katrā ziņā, es redzēju ātros, mentus un ugunsdzēsējus, bet nedzirdēju ne šaušanu ne spridzināšanu, dzīvojot 100m no notikuma vietas.
P.S.
No 14. novembra... kaktusu mēslojumu un vīraka bodītes būs ārpus likuma.
sestdienas vakarā ap 23. spēļu zālē Mālkalnes pr.tika galvā sašauts vīrietis, var jau būt ka ir kas kopēgs ar šo BMV.
Kur tad vel ogre kada bodite? Gribas uzpipet, Beidzas...
Kada konkurence? Kur tad vel ogre tirgo, ka sausmiga konkurence?