Stāvlaukums pie bij. Krājbankas
Šodien mani pārsteidza, ka stāvlaukums pie bijušās Krājbankas tagad norobežots ar nolaistu paceļamo iebraukšanas barjeru. Rakstīts - tikai AS Krājbanka klientiem un protams pavisam tukšs, nevienas mašīnas. Pirms tās mazais stāvlaukumiņš pilns kā piebāzts. Vai tā zeme, kur agrāk stāvēja mašīnas ir Krājbankas īpašums? Krājbanku taču likvidē. Kas notiek? Varbūt ir kāds zinātājs.
Tagad tur atļauts iebraukt tikai Raimondam Paulam!
Asprātīga atbilde. Kurš vēl ko zina?
Tu tiešām nezini? Tur ir kūda tajā uzrakstā. Patiesībā iebraukt atļauts tikai "Ķilupes" klientiem.
Nezinu gan, jo tieši braucu uz Ķilupi samaksāt rēķinu, bet aiz bomja netiku. Citi arī ne.Ķilupes darbiniece savā atbildē uz manu jautājumu - kas noticis. Atbildēja - viss kārtībā, katrs dara kā viņš grib.
pietiks Tev pa citu privātā īpašumā esošu zemi braukāt :-))) Katrs zemes īpašnieks var tā rīkoties.
Ogres atkritumu monopolistu ģimene Saulīši esot iegādajušies šo ēku. Par to rakstīja pāris dienas atpakaļ cits Ogres portāls
Būs kādi plebeji no ģerevņas nopirkuši , tie parasto pirmo ko dara "Ierobežot" pārējos nelaist , pašu pēdējo vāc mēslus un skarto teritoriju ja vispār ko tādu dara. Mīlā miskaste bet aiz BOMJA.
Lunis, ka jau lunis, raksta a ko raksta pats nesaprot. Es stradaju tur pat, un tas ir Ķilupes ipašums, uzlika vini tapec ka biroju darbiniekiem reizem nav kur novietu=ot savas mašinas tikai tapec ka visi tur lien, tagad es varesu vismaz likt savu masinu zinot ka man tur bus vienmer vieta. un Ķilupe ka ipašnieks ir tiesigs darit ka viņš grib, likt vai nelikt šlakbaumu. ta ka jus te daudz pļapaiet bet neko isti neziniet