R.D.A veikali

Man loti gribetos zinat,kas liek TADAS cenas uz lietotam un nonesatam drebem?????Cenas ir tik augstas,ka sausmas.Letak ir nopirkt jaunas drebes.Vai pasi ipasnieki pirktu par tadu naudu lietotu apgerbu????Jums kaus nav???

Pirceja... , 2013-08-08 17:14:15

vai nezināji, ka le'tāk nopirkt jaunas???? Ir ļoti jāmeklē , lai ko jēdžigu ieraudzītu....un vissmieklīgākais ir tas, ka uz cenu zīmes ir rakstīts defekts.........un cena 4,5.... kaut redzams, ka nevar smuki sašūt... un tt. Ja godīgi, ceru, ka šis uzņēmums pārbarosies un izšķīdīs...Lai atgrieztos normāls cenu piedāvājums.

vbnm , 2013-08-08 17:36:37

Zinaju,tikai brinos par vinam cenam.Agrak vini tik dargi nebija,ka tagat.

Pirceja... , 2013-08-08 17:55:47

Man nepatīkami klausīties kā RDA veikala pārdevējas aprunā pircējus , kurš cik bieži nāk.....un arī savas kolēģes....:( ļoti nekorekti.....nācies dzirdēt vairākas reizes.....
Bet cenas tiešām ir augstas, bet jaunas drēbes Ogrē vispār nav kur nopirkt....

Kate , 2013-08-08 19:12:53

Jā, RDA pilnīgi apdulluši! Es viņus neapmeklēju jau gadus 2! Veikalos jaunas drēbes var nopirkt jaunas un labākas daudz lētāk.

pika , 2013-08-08 19:52:12

Es gan iegāju tajā mazajā veikalā pie pasta Gerkena mājā cenas normālas es par 10 ls piepirku pilnu maisu, pārdevēja tāda laipna un pretīmnākoša, atlaidi iedeva pat uz visu pirkumu. A ar defektiem drēbes vispār par 20. santīmiem tikai jāmeklē.

čiepa , 2013-08-08 23:11:24

Jocīgi, es tieši nobrīnījos, cik tur viss lēti! Īpaši salīdzinot ar visādiem outletiem, kur tikpat nonosētas drēbes pa 20-40 latiem pārdodas!

Ilze , 2013-08-09 15:04:47

Nu Čiepa tu kaut ko murgo. Pārdevējām vispār nav tiesību dot kādas atlaides. Pa 20 santīmiem tur var nopirkt zīdainim saplēstas zeķītes.

Tīna , 2013-08-10 06:27:05

Tieshi tadel eam nolemushi Ogre atvert mazlietotu apgerbu veikalu, ar sapratigam un lietotam apgerbam atbilstosham cenam. Gaidiet, drizuma atversimies :-)

zumzum , 2013-08-10 10:39:52

Piekrītu.Tas tapēc,ka nav konkurences.Vajaga kādu ar citu firmas nosaukumu un par saprātīgām un atiecīgām cenām un viss būs ok.

kika , 2013-08-10 11:28:30

Ko tu te lej žulti. Aizej un paskaties uz zeķītēm pa 20. santīmiem. Ja neesi redzējusi nespried. Es pati iepirkos un esmu apmierināta ar kvalitāti, cenām un ar atlaidēm. Laikam pavisam čābīgi Jums RDA iet ka noliekat visus. Un vēl vieni jauni vēži te propogandu raksta, GAIDIET MĒS DRĪZ ATVĒRSIMIES. :)))))))
Jūs par aitām visus uzskatiet vai kā?

Es piekrītu tam rakstītajam par to veikalu YOUR SLYLE.

Lai veicas īpašniekiem.

Paldies par labo preci par saprātīgu cenu.

Anna , 2013-08-10 15:18:50

OGRĒ JAU KĀDI 15. VEIKALI :))))))))))))))))))))

cirks , 2013-08-10 15:23:29

Nu, ko lai saka. pagaidām, cik redzēti jauni veikali "humpalu jomā", visi ar laiku (cits ātrāk, cits vēlāk) aiztaisāsa ciet. Jo... ja telpas pieder pašam, tad oki...turi savu cenu (mazu), maksā komunālos, pats sēdi kā pārdevējs un kārtībā. Bet! Tiklīdz īrē telpas un algo pārdevējas, tā čau. Cik ir bijuši mālkalnē humpalu veikali, cik aizvērušies pēc augstākais pusgada....tāpēc, ka nevar konkurēt ar to pašu R.D.A. Un cenas tajā R.D.A. tiešām paliek arvien drausmīgākas. Katrā ziņā. es, kā pircējs, arī gaidu kvalitatīvu un interesantu humpalu par normālām cenām. :D

vg , 2013-08-10 15:46:51

Es uz RDA vairs cenšos neiet. Visu varu atrast citos Ogres veikalos. Kas par to veikalu YOUR STYLE. Prece nav slikta. Mēneša beikas viņiem bija trakās dienas viss pa 1 Ls un pa 2.50 Ls . Iepirku tiešām labas drēbes. Takā nezinu ko tie cilvēki tajos RDA veikalos vispār pērk. Tagad atkal gaidīšu mēneša beikas viņiem pierms jauniem pievedumiem tur ir preču izpārdošana. Divas cenas. A tā cenas sākot no 20. santīmiem un jaunas kleitas līdz apmēram 6 ls. Dārgāk kan neko nemanīju. RDA kosmoss salīdzinājumā.

Blondā , 2013-08-10 16:02:11

Man patīk tie RDA preču pievedumi. No veikala uz veikalu pārved preci trīs reizes nedēļā un reklamē krutos preču pievedumus. Cilvēki tiekās ir naivi. Mārketings rullē. :))))))))
RDA the best. :)))))))

Cirks , 2013-08-10 16:11:48

Es labak braucu uz Aizkrakles dgs, neka perku rda; cenu del.

jyst , 2013-08-11 01:36:11

Es gan aizgāju uz veikalu Malkalnes 26, tur pie Malkalnes pasta uz iepirkos lielisku uz atlaidēm. Preces arī tīri normālas un cenas adekvātas.

Aina , 2013-09-26 18:00:52

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet