Malka
Raimonds ar savu uzbāzīgo malkas tirdzniecību ir apnicis,jo kad uzprasa par neskaldītu atbilde ir noraidoša
Viņš jau neskaldītu nekur nepiedāvā. Paprasi vēl akmeņogles un varēsi vēl paraudāt, ka atbilde ir noraidoša.
Ja tu QWERTY kaut,ko sajēdz no malkas ,tad varu tev paziņot ,ka malku var arī neskaldītu lietot mūsdienu apkures sistēmās,un neskaldītai ir cena zemāka,bet ja piedāvā tad tam jābūt tādam pēc kā ir piprasījum,bet es saprotu,ka piedāvājums ir,bet tādu dārgu malku nevisai pērk
Ja es tirgoju desas, tu man pārmetīsi, ka nepārdodu jēlu gaļu? Tak ej un pērc no tiek, kuri pārdod neskaldītu malku, es pats tādu pērku, lai pavingrotu ar cirvi.
J-is vins cikst par visu jo doma ka viss bus par velti un pardos ka vins velesies.ja grib neskalditu malku uz prieksu uz Valsts un Rigas meziem.
kas sadi raksta foruma un ciks tas varetu but zids vai pasam kautkads biznes neiet.
Ja tas Raimonds no parogres vins pardod labu un kvalitativu malku un nekrapas ar daudzumiem es no vina perku jau vairakus gadu. loti apmierinats.Super Ta turpini vecais
es ari esmu pirkusi loti jauki piegadataji un malka ari loti laba.
Iesaku iegadaties!
Vins ved tadu malku kadu pasuta klients(skaldita,neskaldita,krameta,nekrameta)
neesu apmierinata par malkas placi Krapnieki
Es pārliecinos par mūsu tautas naivumu R
kautkadu sviestu dzenat.negribi neperc kurini ar ko gribi.ta ir reklama un biz.ko grib lai cilveks nodarbpjas.
ko jus aprunajiet R tadu tirgotaju ir daudz un katrs kauto reklama raksta.bet perkot jau neperc kaki maisa.
ko jus aprunajiet R tadu tirgotaju ir daudz un katrs kauto reklama raksta.bet perkot jau neperc kaki maisa.