pase
vai jūsu bankā ir tāpat kā manējā?
Ja beidzies pases derīguma termiņš, tad internetbankā neko vairs nevar darīt, arī naudu nevar saņemt ne bankomātā, nekā. Lai nomainītu pasi jāgaida vairāk kā 2 mēneši! Tātad sods: nemaksāsi rēķinus, neēdīsi, stāvēsi ar izstieptu roku uz ielas!
Ko nu pļāpā! Mana kolēģe šomēnes Ogrē pasi bez steigas dabūja nepilnās divās nedēļās.
vakar zvanīju, var pieteikties uz aprīļa sākumu, un pēc tam vēl 10 dienas kamēr izgatavo. Cita lieta, ja ieņem dzīvo rindu nezin cikos. Nu varbūt brīvie cilvēki var dirnēt dienām, vai pensionāri, vai invalīdi, vai "trūcīgie", bet pārējiem taču jāstrādā, jāmaksā nodokļi!
Nevajadzēja gulēt un gaidīt, kamēr pasei beidzies derīguma termiņš. Tad nebūtu jābrēkā par paša (-as) aizmāršību, slinkumu vai vieglprātību.
kā tad! Vienmēr jau vainīgs cilvēks! Bet jautājums bija: vai citās bankās ir tādi paši noteikumi: ja nokavēsi, aizmirsīsi par pasi, tad arī INTERNETBANKĀ neko nevarēsi darīt?
Tadu stulbumu dzirdu pirmo reizi.
Kāds sakars Internetbankai ar pasi ?
nu bankā ir mūsu pases kopija, nu tad viņi nokonstatē, ka beidzies termiņš un raksta, ka jāmaina pase un jānes uz filiāli un jārāda lai nokopē. Ja es to nedaru, tad - čau. Neko nevaru samaksāt internetbankā, ne uzlikt uz kredītkartes un izņemt, nu viss nobloķēts!
muļķības es divus mēnešus pēc pases termiņa beigām maksāju un norēķinājos internetbankā un ir viss ok
nu lūk, tavai bankai muļķības, bet manai - nē. Es arī biju pārsteigta.
Ak dievs, runa par un ap, bet bankas nosaukumu pat nepiemin :-D Tava, mana banka...
swedbanka
nu mana banka nav swedb, bet es jau nesūdzos. tikai brīdinu pārējos, varbūt sāks darboties kaut kādi ES likumi un citās bankās arī sāksies šādi kumēdiņi.
nu tak pasaki ,kads tev par banku?
Varbūt pēdējā laikā kas ir mainījies likumos? - bet tiem, kas prasa pases kopijas, līdz šim bija jāsaņem pases turētāja piekrišana un šāds noteikums vairs nebija obligāts. Visur taču prasa parakstīties, ka piekrītu savas pases kopijas attiecīgai iesniegšanai. Turklāt tajās atsevišķajās reizēs, kad nu banku apciemoju, eju ar autovadītāja apliecību.
pasi mēs dodam nokopēt, kad atveram kontu, pašā sākumā. Tagad viņi piesienas, ka pases derīguma termiņš beidzies. Tagad viņi citē: Bankā iesniegtie Klienta dokumenti uzskatāmi par spēkā esošiem līdz to spēkā esamības termiņa beigām. Kur var sūdzēties par bankas darbību?
Tak pasaki kas tev par banku!!!Nevis te vavulo!!!!
Tagad tak pase nav obligāta ,,kas par muļķibām te tiek rakstiits ?
un rindas pēc jauna dokumenta -pase vai idenkartes -man bij 2 stundas jāsēž
kaut ko tādu es pirmo reizi dzirdu -ja es pasi nomainīju ātrāk - interesanti kā ta banka tagad zinās, ka man jauna pase un kad tā beidzās... nu šitādas muļķības pirmo reidzi dzirdu...
ape - KAS TĀ PAR BANKU?????
Es savus kontus atvēru ak dieniņ cik sen, bet man neviens nekad nav prasījis nest jauno pasi...varbūt kaut kāda AB.lv banka kaut ko tādu prasa (ja tāda vēl eksistē)..
norvik