2 dienas pēc talkas

Pēc talkas pagājušas divas dienas. Pastaigājos pa mežu aiz TOPa, un atkal piemēslots. Ha, kam bija vajadzība rīkot talku????? Redzēju ļoti daudz jauniešus dzeram aliņu (meža tehnikuma,amatniecības audzēkņi)...Lai dzīvo jaunība! Lai dzīvo mēsli!

talcinieks , 2012-04-24 16:54:45

Talcinieks : AUDZINĀT vai nemēslo nevis "Mēslus vākts" ar sekām regulāri tik idioti cīnās , pārējie pēc pirmās reizes cīnās ar cēloņiem. Taču par cik LV muļķu zeme un toni nosaka MUĻĶI tas ir tik likumsakarīgi.

Lunis , 2012-04-24 17:06:56

Saproti taču,vienmēr būs tādi kas rūpēsies par dabu, par nelaimē nonākušiem dzīvniekiem utt.,, un būs tādi kuriem uz to visu ir nospļauties, un diemžēl, tie kam uz visu ir vienalga ir vairāk :(
Ja tas nav jau no mazotnes iemācīt, ka tā nedrīkst darīt, tad ko tu gribi jau no tādiem kuri mācās skolā.

hh , 2012-04-24 17:07:48

hh : NEKĀDU problēmu , Eiropā pat Krievus un Arābus iemāca nemēslot ar milzu sodiem :)

Lunis , 2012-04-24 17:33:20

Pedagogi varētu mudināt savus audzēkņus piedalīties talkā, organizēt šo piedalīšanos, iepriekš varbūt uzaicinot lektoru pastāstīt par tēmu, pedagogiem taču labāk zināms kas darāms vai ne, ja vien ir vēlēšanās AUDZINĀT UN IZGLĪTOT.

vai ne , 2012-04-24 17:34:12

Tev neliekas, ka tas ir ģimenes uzdevums - no pirmajiem bērna soļiem to iemācīt.

> vai ne , 2012-04-24 17:37:12

ko iemācīt? ka labs pedagogs vēlas bērniem kautko vairāk dot aiz punkta mācību programmas pēdējā teikumā? Es teicu ja IR VĒLĒŠANĀS.

? , 2012-04-24 17:58:16

Ir bijusi situācija, ka ejot pa ielu, man pa priekšu iet ģimenīte, sīkie ēd saldējumu un papīru tā skaisti aizmet pa gaisu, protams, nenoturējos un aizrādīju, UN no jaunās māmiņas nācās tāaaadus brīnumus klausīties, vaaaa.. šausmas! Īsumā, kā man neesot bijis kauna svešiem bērniem kaut ko aizrādīt, bet nu ja pati nejēdz pašas elementārākās pieklājības formas, tad nu jā, ko gan no viņas atvasītēm var gaidīt. Kā sacīt jāsaka, ābols no ābeles tālu nekrīt .. :)

hh , 2012-04-24 19:50:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet