sods izciests...
kapeec nevar komenteet sho sievieti?Par ko vinjai taads gods?????
mamma : Es tā saprotu viņai pa šiem 5 gadiem kaper noslaktēja bezmaz pirmo jau ir 2 jauni bērni klāt , mož skuķis tiešām "Labojies" .
es domaju tādi cilvēki nemainās
luni tu kljuudijies,vinjai kopaa 4...
nesaprotu kapec dzive ta iekartots,ka tiem kas velas berninju reizem ir gruti vai pat neiespejami pie vinja tikt,bet tadas matites dzemde vienu pec otra.ceru sobrid berninjs ir laba gimene un ir lolots.
Olesja J. taadaa veidaa censhas piesiet pie sevis viirieshus,jo ne ar ko citu nesanaak,bet arii shis variants neiet cauri:D
Es vinu ari zinu!!!Pedejo reizi redzeju kad bija stavokli ar 2 bernu!!!kur tad vel 2 uzradas???par kuru laiku??
"Piesiet" jums gan tas domu gājiens konkrēti lēti Latviski maucīgs. Skatos nepieļaujat iespēju ka viņai tā lietiņa var vienkārši PATIKT ? Man ar ir 3 , nekad neesu domājis ka kāds mani gribētu "Piesiet" .
Izlasīju visu rakstu. Man šķiet, ka viņa patiešām nožēlo, bet, kā mēdz teikt, izlietu ūdeni nesasmelsi...
tikai nez kapēc nekad neved pastaigā savus bērnus,pastaigājas tikai ar večiem zem rokas..
Lai Dievs žēlīgs tiem bērniem. Zinu pa dzīvi vairākas šāda tipa sievietes. Es atņemtu bērnu tiesības, jo vienīgais kas šāda tipa sievieti virza ir sociālās garantijas. Ir kā parazīti, kas uz sabiedrības rēķina dzīvo un uzdzīvo. SKARBI? Piedodiet, bet taisnība man ir. Man asaras acīs saskrien, iedomājoties to, ko bērnam bija jāpārdzīvo...... Un pie mums kā vienmēr gaida , kad notiks ļaunākais, jo sociālais dienestam ir bezobains.
Ceru, ka bērnu ciešanas tiks atalgotas ar laimi dzīvē un labu veiksmi. Un mātīte, kas bērnu maina pret locekli - nekad nemainīsies. Palasiet Freidu. Un nevajag man te teikt, ka bērnam labāk pie mātes. To, ko bērns bērnībā pārdzīvo, tas ietekmēs visu viņa mūžu, visu. Parakņājaties savās smadzenēs, ticu ka atradīsiet likumsakarības, kas tagad ietekmē jūsu dzīvi.
ogres vēstīs rakstīts,ka tikko pie ceturtā bērna tikusi..internātskolā 7 klases beigusi un policijas redzeslokā jau bijusi no bērna kājas.Man liekas ka tādas mātītes ir dzemdējamās mašīnas,kuras darbu nevar atrast,jo neviens tādu par apkopēju pat neņemtu,kas cits atliek kā dzemdēt un Rīgas klubus apmeklēt uz pabalstiem(vēstīs raksta,ka kamēr bērns 8stāvā pie atvērta loga bez ēdamā brēcis vairākas dienas,viņa tusēja pa klubiem..).Pat draudzenes liecina policijai,ka šī esot beidzamā mele,tā ka par to nožēlošanu neviens netic.Gan jau dzīvi beigs kur māte,Jelgavā pie tādām pašām mātelēm..Diemžēl arī tādi cilvēki staigā pa zemi..
Jā, tā tas viss ir, bet man vienalga viņu žēl, jo, kāpēc viņa tāda izaugusi? Tāpēc, ka pati bērnībā pa internātskolām mētāta un nav jutusi mātes mīlestību. Meitēns dzīvoja kā prata, pēc tā parauga, kādu veidojusi viņas pašas māte, kura nebija nekāda labā. Kur lai šādā situācijā viņa iemācās kā pareizi veidot attiecības, kā rūpēties par bērniem? Sociālajā dienestā tagad saka, ka viņa ir mainījusies, daudz ko sapratusi un rūpējas par saviem bērniem. Viņa nedzer, narkotikas nelieto, vismaz nav tādu ziņu, ka to darītu. Varbūt šī viņai ir otrā iespēja visu vērst par labu. Jācer, ka tas arī izdosies.
nav iespējams dzert un pēkšņi nedzert, nav iespējams lietot narkotikasun tagad viss un nelitot narkotikas... meitene sola... taču tas nesanāks uz sitiena ir vajadzīga pamatīga terapija, atbalsts un laiks... vajadzīgs darbs ar sirdsapziņu, apziņas maiņu un dzīves jēgu... tas nav pašam pa spēkam un kā palīdzība no cilvēkiem kādam maksā naudu, kādam prasa laiku..... kuršs ziedosies?????
Ko līdz ziedošanās, ja, piemēram, tam alkoholiķim izārstēšanās pašam nemaz nav vajadzīga, viņam ir labi tāpat un pudele mīļāka par visu?
Ja izārstēšanās vajadzīga sievai, bērniem, bet ne pašam. Tad ir bezjēgā tērēt laiku, nervus, līdzekļus.
Kamēr tas grūtdienis pats savā dzīvē neko mainīt nevēlēsies, dzērāja (narkomāna, spēļatkarīgā, izlaidīgā) tuvinieki, draugi un līdzjutēji varēs lēkāt viņam apkārt un justies vainīgi, ka ir par maz mīļi, saprotoši, iejūtīgi un motivējoši, ka bijusi grūta bērnība un dažādas psihotraumas....
Pirms ko komentēt nevajag pieķerties atsevišķiem vārdiem komentāros, bet gan izlasīt rakstu!!! Cik sapratu, viņa arī iepriekš nav ne dzērusi, ne arī lietojusi narkotikas, tieši tāpēc vēl jo vairāk nav saprotams, kāpēc tā rīkojusies. Varbūt tikai tagad beidzot ir pieaugusi un sapratusi savas rīcības sekas, žēl tikai, ka tā "pieaugšana" visiem maksājusi tik dārgi.
tādas nemainās..
... ir gadījumi, kad cilvēki mainās, bet te vajadzīgs gan speciālists, gan draugs vienā personā...