kauns urlām

http://rus.tvnet.lv/novosti/kommjentariy/183957-novodvorskaja_za_sborom_podpisjey_slishjen_gimn_sssr_vidjeointje

inga , 2011-12-02 08:06:16

Nu un - Novadvorskas kundze ir tikpat radikāle, tikai no otras, ir daudz taisnības viņas teiktajā, ja kāds te klausās echo.msk.ru, kur viņai katru nedēļu ir laiks raidījumā "Osoboje mņeņije", šajā jautājumā pilnīgi un galīgi nepiekrītu...

daudzpunkts , 2011-12-02 08:35:58

Стыдно должно быть латышам,что за каких-то 20 лет развалили некогда процветающую республику и отправили массу своих граждан побираться по свету.

Окупант , 2011-12-02 12:11:00

skatījos Mamikina raidījumu, patika saldais pārītis - Lindermans un Osipovs. Nezin ko tad kopā sanākuši studē? Toru vai Main kampf. Ielieku atsauci uz Osipova Hitleriešu sveicienu, kā to vērtē Lindermans un pārējie ēbreji? http://aigarsprusis.blogspot.com/2008/01/vai-latvijas-specilie-dienesti-ir-lojli.html

koļa , 2011-12-02 12:39:11

jums mazas smadzenītes, nesaprast izturīgo un strādīgo latviešu tautu! pat valodu ziniet tikai vienu....

okupantam , 2011-12-02 15:08:50

Nosauc vienu lietu ko Krievii nav sačakarējuši. Salīdzini Latviju pirms 20 gadiem un Krieviju pirms 20 gadiem un tagad salīdzini šīs valstis šodien. Ir jāmāk valsti ar tādiem resursiem un bagātībām novest līdz tādam līmenim, kāds tur ir(par Maskavu nerunājam). Puse valsts mirst badā un nolād to valsti, bet Tu godīgi, atzīsti kurā valstī Tu labprātāk dzīvotu.

Okupantam , 2011-12-03 14:58:34

Okupantam - nosauc vienu lietu, ko Eiropas Savienība, mūsu bāleliņi ar jeņķu palīdzību nav sačakarējuši, tak visu, tā vietā, lai attīstību veicinātu, visādi Līča kari, Sudānas, Afganistānas un vēl bezjēdzīgas tērēšanās... Es vislabprātāk dzīvotu Šveicē, ne jau dzīves līmeņa dēļ, patīk nepievienošanās kustība, ANO tikai nesen iestājās, visādas ES un NATO un citas muļķīgas organizācijas neieredz, demokrātijas kalngals, patīk...

daudzpunkts , 2011-12-03 18:43:34

Nu, protams, ideālā variantā dzīvotu Kampanellas "Saules pilsētā" vai Tomasa Mora "Utopijā", bet nesanāks manas dzīves laikā...:))

daudzpunkts , 2011-12-03 18:53:56

Nu, protams, ideālā variantā dzīvotu Kampanellas "Saules pilsētā" vai Tomasa Mora "Utopijā", bet nesanāks manas dzīves laikā...:))

daudzpunkts , 2011-12-03 18:53:56

"Galvenā krievu nacionālā rakstura iezīme ir nežēlība, nevis vienkārša nežēlība, bet sadistiska nežēlība. Es nerunāju par atsevišķām dusmu izpausmēm, es runāju par nācijas psihisko stāvokli, par nācijas dvēseli"
M.Gorkijs
"Es neesmu lepns, ka esmu krievs, tāds vienkārši ir mans eksistences stāvoklis. Un kad es domāju par mūsu vēstures skaistumu ilgi pirms nolādētajiem mongoļiem un ilgi pirms nolādētās Maskavas, kura ir vēl lielāks kauns par mongoļiem, es bezcerība gribu nokrist zemē, tikai iedomājoties vien, ko mēs esam izdarījuši.."
A.K.Tolstojs
"Nevis nācija, bet mežoni un izdzimteņi... " Gerstens
"Nevis nācija, bet elles izdzimums" V.Rozanovs
"Tā ir nācija, kas ložņā pa visu Eiropu meklējot lietas, ko sabojāt un izpostīt tikai tīras izklaides pēc.." F. Dostojevskis
"Ubagu un zagļu nācija" S. Rozdestvinskis
"Sātaniska nācija" Z. Gippus
"Aitu bars, stulbas cūkas, mežonīga slepkavu orda" M. Bulgakovs
"Man patīk amerikāņu sievietes. Viņas seksuāli dara tādas lietas, par kurām krievu sievietes pat neiedomājas - iet dušā..." J. Smirnofs
"No patriotiska mīta krievu tauta ir kļuvusi par drausmīgu realitāti" L. Trockis

citāti , 2011-12-04 20:44:21

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet