Apstāties aizliegts! Daudzas Ogres ielās!!! Paskaidrojiet notikušo!

Vakar braucot pa Ogri dienas gaismā biju apstulbusi!!!!!!!! Centrā - Parka ielā, Ausekļa prospektā pie b/d "Saulītes" un vēl pa citām ielām uzliktas zīmes - apstāties nedrīkst!!!!!! Sviests! Tik tiko uzlika. Lpai, Parka iela pagaidu zīmes, a Ausekļa pr????? A kāpēc sabiedrību par to neinformēja, vismaz te pat Ogrenetā?
Kur man novietot auto, lai bērnu aizvestu uz b/d?
Absurds!
Paskaidrojiem man, kas Ogrē notiek?

sunla , 2007-02-07 15:20:17

Noliksi mašīnu nedaudz tālāk no bērnudārza un pastaigāsi kājiņām - no tā neviens vēl nav nomiris. Dotu vaļu, dažs labs ar savu autiņu pat kāpņu telpā vai veikalā iebrauktu ;))

to sunla , 2007-02-07 15:39:41

sunlai derētu satiksmes noteikumus pamācīties, tās ir zīmes Stāvēt aizliegts, nevis Apstāties aizliegts.

laimonis , 2007-02-07 16:07:07

Pabrauciet, piemēram pa to pašu Ausekļa pr. no rīta gar bērnudārzu- riktīgais sastrēgums dēļ noparkotajiem autiņiem izveidojas. Citreiz pat atpakaļgaitā puskilometru jābrauc, lai palaistu pretimbraucošo ar brīvas joslas priekšrocībām. Saprotu jau, ka nav vietas pie mājām pagalmos, bet praktiski nobloķēt šauru ielu ar stāvošiem autiņiem ar nav prāta darbs. Sevišķi, ja sasnidzis un iela vēl sašaurināta ar sniega vaļņiem.

Šoperītis , 2007-02-07 17:30:30

Pa šīm ielām dēļ stāvošajiem auto nevar ne izbraukt, ne siegu notīrīt, tāpēc arī zīmes salika un info bija,vismaz "Ogres Ziņās" ko tādu lasīju.

Laine , 2007-02-07 19:38:21

Diez ko teiktu cien.Sunla, ja viņai steidzīgi vajadzētu, piemēram, to pašu bērniņu aizvest pie daktera, bet dēļ sastrēgumiem, ko izprovocējuši tādi stāvētāji, netiktu pa vajadzīgo ielu izbraukt.
Pilsētas tēviem būtu jāpadomā par papildus autostāvvietām, lai par tādām nav jāpārvērš ielas.

Friidis , 2007-02-07 21:36:38

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet