labirints ejot paari dzelzcelam!!
Esmu sasutusi par tiem veidojumiem, kas tagad uzlikti pie dzelzcela paarejas pie Maximas (Maalkalnes pr. galaa).Nu reaali tizli un kaitinosi. Ka vispar kautko tik tizlu var uztaisit? labak paarejas segumu buutu uzlabojusi nevis uzbaz kautkadu suu** kas trauce iet. Es tur eju ar bernu ratiem pie kuriem turas vel 1 vai 2 berni un tur normali izgriezties nevar. Braucot ar velosipedu vel tizlak. Protams cilveki citigi gaja apkart,jo kam ta patik pa tadu labirintu staigat, tapec vini luk nem un pagarina to uzparikti lai nebutu citu variantu ka iet cauri! Pilnigi riebjas, kaa visar kautko tik tizlu var izdomat? un tas luk esot cilveku drosibai! Cilveku drosibai uztaisiet normalu pareju pie veikala IKI lai visi nebrien paari sliedem.
Tak aizvaciet tos murgus ne barjeras un jo atrak jo labak. taapat vinus nolauzis, jo esmu parliecinata ka vini kaitina ne vienu vien cilveku.
pilnigi piekritu autoram,ssausmas,kautkadu stulbumu izdomaja,man ar ratiem pa tiem laberintam tagad jastajga katru dienu,bljavens vardus nevaru normalus atrsat
vispār man nepielec šī labirinta jēga ! kam tas domāts? lai nebrauc ar riteņiem?
adām tautas balsi. vai bez tabu...
To uzlika pēc tā gadījuma,kad sīkais brauca ar riteni un saskrējās ar vilcienu.Doma tāda - būsi spiests nokāpt no riteņa un palūrēsi vismaz apkārt!!!
Nez kādas ir izmaksas šim "brīnumam"????
ar dvīņu ratiem nemaz netikt cauri..
doma jau bija laba - lai riteņbraucēji būtu spiesti samazināt ātrumu, bet izpildijums - tizls.
Autoram +1 Ideja ar barjerām ir tizla. Dēļ viena, kas ar prātu nedomā (piedodiet, atvainojiet) visiem jāmokās.
+1 idejai par pārejas izveidošanu pie IKI
Tas jautājums jau 100x apspriests par pārejas izveidi pie IKI! Dome taču jau šo jautājumu mēģināja risināt,taču LV Dzelzceļš neatļauj,jo tur ir pārmijas.
Kass Dome mīkstie , nevar arī LDZ kautko "Neļaut" , lai signalziāciju labāk atvel ko Jaunogres parbrauktuves lielkas labums būs , PATREIZ ļautiņi lavietējot caur to labirintu NESKATĀS vairs apkārt bet kā iziet labirintu.
Neesmu vēl līdz turienei bijusi, bet zinu, ka tāda sistēme ir VISUR Vācijā, kur drīkst iet pāri un domāju, ka arī citur! Man ir ap 30 un ziniet vairākkāŗt esmu bijusi tik ļoti aizdomājusies, ka vilcienu pamanu diezgan vēlu - un ne jau dēļ kādas skaļās mūzikas klausīšanās - vienkārši noguruma, tāpēc domāju, ka tas ir tikai apsveicami, ka kaut kas tāds ir uzstādīts - man personīgi par to prieks! Protams, ja rati netiek cauri utt. tad problēma jau ir izpildījumā, tacu lieta vajadzīga!
Ja netiec cauri, ej pa tuneli, tur ari ar trinisu ratiem tiksi cauri.
...nu nevar iet pa tuneli,vai jūs stulbie nesaprotat ka es esu dažus izspiedusi un tagad esu baigā varone un māte TERĒZA,kur gribēšu tur iešu,un kur es iešu ,lai novāc visus sūd*us
"ar dvīņu ratiem nemaz netikt cauri.."
ar kamazu arī nevar izbraukt!