Sabiedriskās tualetes Ogres centrā
Kas tas sviestu, ka Ogres centrā nav sabiedriskās tualetes? Autoostā slēgta, stacijas tualetē remonts. Kur normāls cilvēks, kas nedzīvo Ogrē, bet tikai iebrauc uz pāris stundām, lai iet nokārtot dabiskās vajadzības?
Būtu laiks Ogres domei risināt šo problēmu!!!!
2011-08-12 10:00:36 : Priekš tam jau sākotnēji paredzeta "Autoostas nojumuju siena" gan sākotnēji kad Dimants to tiko uzcēla gan patreiz. Kāreiz pagājušo nedēļ gadijās exsklūzīvs skats kā rindīņa tur tupēja kādas 3 dāmas un gabaliņu tālāk 2 kungi kautrīgi "Tecēja" uz otru pusi. Ogre tradicionāli ši ziņā ir MUĻĶU pilsēta ar "Apmīztu sienu" jo NEVIENĀ no transporta GALAPUNKTIEM / STAICIJĀM tradicionāli nav labierīcību.
Jā, man ar tas ir sagādājis problēmas, bet man personīgi tas ir atrisinājies, jo Kultūras centrā arī ir labierīcības.
protams, ka ir k/n tualetes, bet cik iebraucēji un laucinieki zinoši, ka tur var iet????
Adele : Jā un tici man ATBILDĪGAJIEM katram mājās ir pa krutai attejai un viņu draugiem arī un tās gan jau vienmēr ir "Netālu" , tik pārējiem citiem tas kautkā NESILDA SIRDI laid kaut vai biksēs "Kurorta" OGRES centrā! Vismaz LIELAS zīmes būtu salikuši uz to Kultūras centra WC , paskatieties kas ARZEMĒS ir lielākās zīmes VISUR! Zīmes tur atroda tuvākā WC !
Tas it kā ir pirmais, ar ko vajadzētu sākt pilsētas labiekārtošanu..
Da ej uz statiku, tur ir toletes :D