Mednieku iela

Vakar izmēģināju jauno asfaltu Mednieku ielā. Kaut kā nesapratu,vai tas skaitās pabeigts,gatavs lietošanai????Manuprāt,tā ir asfalta pirmā kārta. Tāda sajūta ka kāds aizmirsis darbu izdarīt,vai pie savas mājas noasfaltējis. Ja tas skaitās kvalitatīvs segums,tad es laikam neko nesaprotu šitajā valstī. Asfalts ir viss vienos sīkos caurumos,nu gluži kā holandes siers.......Nepaies pusgads un jāsāk būs lāpīt kā Brīvībeni!Ogrē laikam neviens nemāk savu darbu godam paveikt. Par akām ceļa vidū un par riteņbraucēju uzbraucamajām vietām uz celiņiem nemaz neizteikšos.Lai ar velosipēdu uzbrauktu uz celiņiem vispirms jāiemācās palekties!

Jurka , 2011-06-07 08:51:43

nesaprotu, kas notiks ar Jaunogres prospektu? Solīja, ka līdz 1. jūnijam būs gatavs. Nekā, nekāda kustība. Laikam esam pamesti likteņa varā, pat holandes sieru nav uzlikuši!

un? , 2011-06-07 09:23:21

Kurš umņiks tad pieņēma to objektu?

Priekšnieks , 2011-06-07 10:00:58

Tas mūsdienu asfalts ir tāds jocīgs - atceros, kad klāja pa Daugavpils šoseju Ogrē - arī bija tāda graudaina virsma. Es tieši tāpat domāju - tak tur ar pirkstu var caurumu izurbināt...bet nu ar laiku tā virsma pieblietējās un tagad ir bez caurumiem. Tā laika visur ir...
Jaunogres prospektā tak būs asfalts...Ceļdaris vienkārši bija aizņemts ar to Mednieku ielu...tagad spēkus droši vien novirzīs uz to jaunogri...

Njaa , 2011-06-07 10:33:22

tā asfalta virsma ir tāda tāpēc, ka ieklājot tas ir pārāk atdzisis un visa vaina!
netiek ievērota pareiza tehnoloģija.

siers , 2011-06-07 11:15:24

citas vietās bija, ka klāja vēlāk otro k;artu pa virsu, bez caurumiņiem.

z , 2011-06-07 11:39:21

Valstī takš liels bezdarbs! Ja viens slinks un nemākulīgs Ceļadaris netiek galā, lai taisa citas firmas, kas māk strādāt.
Taču laikam jau atkal draugu būšana. Gan jau muļķīši-ogrēnieši pacietīsies.

kl , 2011-06-07 14:25:22

Kā vienmēr visi TIK gudri... :)

Matīss , 2011-06-15 08:46:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet