ATDODIET ASTRĪDAI BĒRNU!
Tas ir vislielākais absurds!
Bērna tēvam, kurš izskatās nedraudzējas ar "galvu" - APDOMĀ SAVU RĪCĪBU. BĒRNS TEVI NEIEREDZĒS UZZINĀJIS KO ESI IZDARĪJIS. VIŅŠ NAV TAVS ĪPAŠUMS!!!
Egīl Helmani! Man ir kauns par Tevi....PAR TAVĀM ATBILDĒM "TAUTAS BALSĪ"
Tieši par kuru Helmaņa atbildi Tu tā kaunies? Precizē lūdzu!
kāds apsurds? Kas te par savārstijumu sarakstīts?
Par visām! Nav normāla situācija ka mātei liedz tikties ar bērnu. Viena pagale nedeg...
Tak izanalizē kaut vienu atbildi, kas tev tajā nepatīk?
Ja tu to seriālu tikai šodien skatījies, tad vari nezināt, ka aizvakar rādīja, kā tēvs mātei piedāvāja tikties ar bērnu gan pie sevis, gan neitrālā teritorijā, bet tad viņa atteicās. Šodien jau TV kamerā saka pavisam ko citu - ka gribot gan...
Esmu ko palaidis garam Egils ar sveciti staveja ? Par ko sjis texsts ? Evita "Cita blondīne " ?
Kāpēc tajā seriālā nekas netiek stāstīts, kas notiek ar tās sievietes otru bērnu? Kas par viņu rūpējas,kā viņš jūtas, kamēr mamma četras dienas piketē? Kas viņu pabaro, samīļo, palaiž uz skolu? Vai tad tam bērnam mamma vairs nav vajadzīga? Kāpēc neviens to nepiemin? Un otrkārt, vai tad, kad mamma jaunāko dēlu aizveda uz Īriju, acīm redzot bez tēva ziņas, ja reiz viņš vērsās Īrijas tiesā, lai atgūtu bērnu, viņa padomāja, ka tēvs tobrīd jutās tāpat kā tagad viņa? Tie laikam ir ļoti neērti jautājumi Tautas balss veidotājiem, jo tad izjūk glābēju misija, ja visu sāk analizēt pēc būtības. Manuprāt tas sēriāls Tautas balsī ir tā teikt, spēle tikai vienos vārtos.
Kad Ogres tiesā tik steidzamā kārtā tika pieņemti lēmumi attiecībā uz bērnu nebija spēle vienos vārtos???
Cik zinu, tad valsts iestādēs jautājumi, kas attiecas uz bērnu tiesībām, vienmēr tiek izskatīti pirmām kārtām. Kāpēc lai tā nebūtu arī tiesā?
Mani bērni vienmēr bijuši man līdzās ,pat tad kad ūdens mutē smēlāsun tāpēc neviens man viņus nedomāja atņemt.Šeit es redzu attapušos māmiņu un man arī viņu žēl ,ka saprašana atnākusi varbūt tomēr pa vēlu .
nu vispar nepilgadigu bernu no valsts bez abu vecaku piekrisanas izvest nevar!!!!! Ja nu vienigi viens no vecakiem ir gajis boja,bet tapat jauzrada dokumenti!!!!
Šī tipa šalavas zin tikai savas tiesības bet ne pienākumus...bērnu izmanto kā aizsegu un ieroci savu visai apšaubāmo mērķu sasniegšanai, labumu gūšanai no vīra un vīra večiem , lai varētu ar komfortu drāzties un rādīt ar pirkstu.........re kā es viņus apčakarēju!
Odzu kalnins Ogree staav tukss.
Astrīda paņēmusi brīvdienu!
Ko jūs gribat - filmēšanās jau tikai darbdienās...
vispār esam eiropas savienībā un vairs neprasa tādu piekrišanu.....
Bērna tēvs ir alkaholiķis es esmu viņu bieži redžējusi pa Ogri vazājoties pālī viņam gan vajag noņemt bērna tiesības nevis mātei viņš pat īsti neko nevarēja kameru priekšā parunāt pārsvarā runāja viņa papucītis kas ļoti pazīstams Ogrē
ATTN:
Ar šo informejam, ka kundze Carol Ann Hewit MD FOUNDATION pašlaik sniedz no aizdevuma privatpersonam, uznemumiem un Sadarboties strukturam pienemamam procentu likmi.
Vai Jums vai finansiali noteikt? Vai jums ir noraidits banku vai victimized ar šiem interneta hoodlums vai velas, lai nokartotu savu paradu uz visiem laikiem, šeit nak lieliska iespeja, jus varat veidot savu sapni, klut par individuala darba un savu personisko biznesu klut par uznemeju.
Lai iegutu vairak informacijas, apmeklejiet mus kundze Carol Ann Hewit AIZDEVUMIEM FOUNDATION pa e-pastu carolloanholding2@hotmail.com vai sazinieties ar mums ar iepriekš mineto informaciju. Mes garantejam jums ir parskatamas un efektivus pakalpojumus.
Aiznemeji Datu informaciju.
Vards ........
Uzvards ..........
Nodarbošanas ..........
Sex ........
Valsts .........
Valsts .........
Ikmeneša ienakumi .........
Summu, kas nepieciešama ..........
Ilgums ..........
Talruna numurs ..........
Paldies