absurds
22.aprīlī Salaspils botāniskajā dārzā notika gadatirgus.Pacilātā noskaņojumā speramies iekšā pa vārtiem.Nostājās priekšā kaut kādsvīrietis un prasa uzrādīt biļeti.Es ar tēvu sakām,ka ejam uz gadatirgu.Šis:jā,pareiz.Ieeja gadatirgū maksā pieaugušajam latu.Neko darīt,samaksājām tos latus un gājām iekšā.Netieku skaidrībā-kopš kura laika pircējiem jāmaksā par gadatirgus apmeklēšanu?Jau tā ,tu,mīļais,cilvēk taupi naudu,lai nopirktu to kāroto stādu,bet šeit nav ko teikt.Laikam botāniskā dārza direktors cer uz pircēju rēķina uzlabot dārza finansiālo stāvokli,kurš ir nolaists līdz kliņķim.Vai citur Latvijā gadatirgos notiek tādi murgi?Cik tas ir likumīgi?
Nu gan... es uz to gadatirgu nebūtu gājis. Nekojau - ietaupījums!
Nu ko tad spēries uz to Salaspili,ja Ogrē sestdien arī būs dārzkopju gadatirgus!!!Tur točna laiž iekšā par brīvu:)
bet botāniskajā dārzā ir ieejas maksa, kāpēc tā būtu jāatceļ dienā, kad tur notiek gadatirgus?
Jā,bet Ogrē nekad nav tādas stādu izvēles[arī kvalitāte atpaliek].Turklāt šo sestdien es strādāju.Tā kā gadatirgus nav katru dienu,tad visas siltumnīcas un oranžēriju varēja todien klapēt ciet,lai nestaigā tur kur nevajag.
Man liekas, ka vajadzēja kaut kā nodalīt - lai tie, kas grib uz oranžēriju, pērk biļeti, bet pārējiem bez maksas. Ja vien tas tur iespējams tīri fiziski. Neesmu tajā Salaspilī bijusi. :)
A Tu pamulkji nezinaaji, ka botaaniskajaa daarzaa ir ieejas maksa?
Jaa, un visus staadiijumus, kas aaraa arii nocirst un izrakt, lai nebuutu tik lats jaamaksaa.