bērnu deju grupa

Kāpēc nekur nav nekāda info par Ogres Kultūras centra deju kolektīva "Pīlādzītis" ritmikas grupas augstajiem sasniegumiem konkursos Ogrē un Madonā?? Tiešām svarīgāk pastāstīt tautai ka kāds kādam kājā iedūris un tamlīdzīgas muļķības???

Ita , 2011-02-18 10:51:55

Kādai māmiņai gribas palielīties ar savas princesītes panākumiem?

pita :) , 2011-02-18 10:53:44

Jūs pat iedomāties nevarat cik daduz bērnu pulciņu ir Ogrē!!!Es negribētu ,katrud ienu lasīt,kur kāds bērnu bariņš ir vinnējis utt. ;)
Es zinu,ka Tinūžu skolā ir labs dambretes pulciņš,kur skolēni paņem p irmās vietas. 1.visusskolā deju koltektīvs "Musturiņš"piedaliajs Dziesmu un Deju svētkos,saņēma godalgu. Ogres pamatskolā arī ir dikti daudz pulciņu ,kur bērniem ļoti labi panākumi utt. Kulutras namā ir kādu 15 pulciņi,jā un vēl ir Bērnu un Jauniešu centrs,kur tiek rīktoas izstādēs un izrādīti OGRES TALANTIGO bērnu darbi :)
Vēl jau ir arī Pirmskolas izglitibas iestādēs :D

ti Itai , 2011-02-18 10:59:53

To var izlasīt laikrakstā "Ogres vēstis visiem"

Ha ha , 2011-02-18 11:16:44

Par princesīšu panākumiem jāpateicas mūsu foršajai un izcilajaii deju skolotājai Mārītei, kuras radītā deja saņēma 2 pirmās vietas!:) Jā, tieši par to es runāju - vairāk atspoguļojiet un stāstiet kas labs notiek visos šajos pulciņos, sacensībās, konkursos, koncertos. Vairāk labo ziņu! Jo mums ir ar ko lepoties.

Ita - ti Itai , 2011-02-18 11:19:00

Pilnīgi piekrītu, ka jāatspoguļo labais. Man apnicis lasīt par tiem ģimeņu skandāliem, dzērājiem un huligāniem.Bet dažiem tas laikam paaugstina adrelīna līmeni. Vienkārši pretīgi.

Ance , 2011-02-18 22:00:41

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet