Ogres ceļi!!!

Sveiki!! Laikam gribās izkratīt sirdi!!
Ogres ceļi, kā pēc kara...un nav svarīgi vai remontē šobrīd kaut ko un tāpēc tie tādi..jo arī pirms kanalizācijas remontdarbiem ir bijis drausmīgs ceļš..kā pilsēta var pieļaut, ka Ogres galvenās ielas, pa kurām kursē sabiedriskais transports ir šitādā stāvoklī???? Interesanti zināt, vai dome atmaksās remontdarbus par manu auto?? Visi amortiņi, un viss kas saistīts ap to mašīnai ir bojāti!! Tehnisko nevar izziet..jo viss ir sajāts braucot pa šiem ceļiem, Vai maz gudrie Ogres deputāti ir izbraukuši pa brīvības ielu?? Es varu izvizināt savā mašīnā...visvairāk sirds sāp. ka mašīoa tiešām ir laba, un remonts nav no lētajiem...kad beidzot būs savestas kārtībā ielas??? jeb atkal sagaidīs, kad sāks līt lietus un tad ar slotu izšļāks ūdeni no bedres, uzmetīs piķi, ar kāju piemīs un remontdarbui uz ceļa pabeigti..un iegrāmatoti, kā jauna asfalta uzlikšana Brīvības ielai...un par asfalta naudu, deputāti aizbrauks uz kādu saulainu valstiņu atpūsties....

matrix , 2011-01-31 12:10:00

Nu ko var šeit čīkstēt...vajag pacelt dibenu un iet uz DOMI un tur rakstiski izteikt sūdzību. Vai domājat ka problēmas risina ogrenet? Stulbums! Vienreiz jāsāk rīkoties reāli, nevis tikai internetā klabināt.....

... , 2011-01-31 12:44:50

Un ko tu pats esi lielas labā darījis?

Kristaps , 2011-01-31 12:46:50

un kā vienmēr skatamies uz otru, ko otrs ir darījis? es esmu gājis un rīkojies, bet šeit secinu faktus...

to Kristapam , 2011-01-31 12:51:49

Es arī esmu rakstījis... tāpēc arī skatos uz citiem vai kāds vēl ko dara!

Kristaps , 2011-01-31 12:53:29

tas tak ir lielākais ienākumu avots,kur var kabatās iebāzt lielas naudas summas,tak neizdevīgi kvalitatīvi labot ceļus.

!!!! , 2011-01-31 13:03:55

Būšot tak Brīvības ielas rekonstrukcija, tik vai šogad...? Jāuzjautā Domē kam interesē...

Ieva , 2011-01-31 16:30:20

!!! Tas kurš domā, ka čīkst te visi,Tev ir mašīna? Tu esi spiests braukt katru dienu,dažkārt pat 4 reizes dienā caur to sarauzto ceļu?? Šķiet, ka nē....tāpēc arī nesaproti par ko iet runa!!!
Brīvības ielas rekonstrukcija.. :D kā tad, atkal aizķepinās ar lāpstu ciet bedres, uzliks 10 metrus garu asfalta gabalu, un vsjo, rekonstrukcija beigusies....un ticiet man, Domeee nevienam nav jābrauc cauri šitam vājprātam!! Vienīgi, paši pilsētas autobusus tak uztur, jeb tomēr nē? Un domā nav iets uz domi...???..a viņi pasaka, mums nav naudas, krīze tal LV, nezināji..norēcās un aiziet!! Vot Tev Ogres atsaucīgie deputāti!!

matrix , 2011-02-04 14:03:24

Jums tās mašīnas no koka? :/
Braukāju uz kartonku regulāri. Jā ceļš briesmīgs, bet salauzis neko neesmu, varbūt tādēļ ka ievēroju ātruma ierobežojumu - nezinu. Pārējie ceļi kā ceļi. Uz A6 pat ir vairākas bedres pie Rumbulas, pie kam nopietnas, tad nu uz tā fona Ogres reģionālās ieliņas ir viss ok. Tagad tāpat to neviens nelabos. Bet Brīvības iela ir pamatīgi izrakāta.

Matīss , 2011-02-06 19:01:25

Es piekrītu visam, ko saka (sirdi krata) matrix. Un es tiešām nedomāju, ka man ir jāiet uz domi rakstīt sūdzības, ieteikumus utt, jo šādus ceļus jāsaved kārtībā bez savāktajiem tur 1000 parakstiem un bez iesniegtajām sūdzībām!

Liene , 2011-02-07 10:52:33

Domā.. nu ej uz domi :D varēsi vēl padomāt.

Matīss , 2011-02-08 18:55:16

Reģistrējies un izmēģini, ja nu tas darbojas!
http://Surveys-Faq.com?ref=2728861

r , 2012-02-21 10:49:02

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet