Ogres ceļi!!!

Sveiki!! Laikam gribās izkratīt sirdi!!
Ogres ceļi, kā pēc kara...un nav svarīgi vai remontē šobrīd kaut ko un tāpēc tie tādi..jo arī pirms kanalizācijas remontdarbiem ir bijis drausmīgs ceļš..kā pilsēta var pieļaut, ka Ogres galvenās ielas, pa kurām kursē sabiedriskais transports ir šitādā stāvoklī???? Interesanti zināt, vai dome atmaksās remontdarbus par manu auto?? Visi amortiņi, un viss kas saistīts ap to mašīnai ir bojāti!! Tehnisko nevar izziet..jo viss ir sajāts braucot pa šiem ceļiem, Vai maz gudrie Ogres deputāti ir izbraukuši pa brīvības ielu?? Es varu izvizināt savā mašīnā...visvairāk sirds sāp. ka mašīoa tiešām ir laba, un remonts nav no lētajiem...kad beidzot būs savestas kārtībā ielas??? jeb atkal sagaidīs, kad sāks līt lietus un tad ar slotu izšļāks ūdeni no bedres, uzmetīs piķi, ar kāju piemīs un remontdarbui uz ceļa pabeigti..un iegrāmatoti, kā jauna asfalta uzlikšana Brīvības ielai...un par asfalta naudu, deputāti aizbrauks uz kādu saulainu valstiņu atpūsties....

matrix , 2011-01-31 12:09:55

Kā saka viens nav cīnītājs pret šo bardaku kas notiek!
Jāveido cilvēku grupa un jādodas uz domi paskatīties atbildīgām personām acīs! Arī man jau ir piegriezies šis viss. Esmu no Ogresgala un neizbēgami dien dienā ir jābrauc caur Ogri :(

Kristaps , 2011-01-31 12:44:34

Ja Latvijā ir vissliktākie ceļi ES, tad Ogrē ir vissliktākie ceļi no visām Lv kaut cik lielajām pilsētām, ritoša daļa mašīnām tiek grauta ne pa dienām, a pa stundām ;(

zinātājs , 2011-01-31 17:02:09

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet