apkalposana veikalos
LABDIEN! RAKSTU JUMS, TĀPĒC KA NEVARU KLUSĒT.ŠOGAD 8. JANVĀRĪ IENĀCU OPTIKAS VEIKALĀ, KURŠ ATRODAS BRĪVIBAS IELĀ 13, OTRAJĀ STĀVA AR VIENKARŠU NOSAKUMU" OPTIKA". ES IEGĀJU AR VEIKALA AR MANAS MAZAS MEITIŅAS BRILLĒM, KURUS GRIBĒJU SALABOT PIE VEIKALA MEISTERA. BET VEIKALA PĀRDEVĒJA, SIEVIETE GADOS, APLUKOJOT BRILLES TEICA:
-MUMS IR ĻOTI DAUDZ KLIENTU,UN NAV LAIKA LABOTJŪSU BRILLES!
MĒS, APKALPOJAM TIKAI SAVUS KLIENTUS!
VIŅA TO IR TEIKUSI KLIEDZOT.
TĀDU ATBILDI ES TIEŠAM NEBIJU GAIDIJUSI!!!
VAI TAD JAUNI KLIENTI VEIKALAM NAV VAJADZĪGI???
MANUPRĀT TĀ IR APKALPOŠANA PADOMJU STILĀ, KURU NAV PELNIJIS NEVIENS KLIENTS.
ES PATIEŠAM CERU, KA SĪS VEIKALS AR TĀDU ATTIEKSMI PRET KLIENTIEM NEEKSISTĒS ILGI.
AR CIEŅU, JEKATERINA.
Man arī ir bijusi tieši tāda pati situācija. Atnāku ar brillēm, kuras lūdzu salabot, bet man seko atbilde, ka viņiem nav laika tik sīkus remontus veikt. Nu ja, neies taču iespringt...
Ja pie viņiem būtu pirkuši brilles,tad ar salabotu. Tā,ka nav ko čīkstēt. Ejat kur pirkāt brilles. Varbūt,ka viņi var kaut kā līdzēt.
Nu uz tādu veikalu tiešām nav vērts iet. Bet Ogrē laba optika ir Elvi veikala kompleksā, un ļoti atsaucīgas darbinieces tur. Pirms kāda laika nesu tur salobot brilles un bez kādām problēmām, lai gan brilles tur nebija pirktas, bet gan vienā no Rīgas saloniem. Bet laikam jau ar to jārēķinas, ka kaut kur jau būs tas rūgumpods, kas sabojās Tev noskaņojumu ar tādu attieksmi...
Ļoti atsaucīgi ir arī Metropoles darbinieki Mālkalnes prospektā - salaboja man saulesbrilles,kaut arī nebiju tur pirkusi.Par 50sant..:))
ideāls veikals,pārdevēja vienmēr ir ļoti laipna un meistars tāpat....
Arī es iegriezos veikalā ar lūgumu salabot brilles, bet man šī pati sieviete atbildēja laipni, tiesa gan piebilstot, ka brilles varēs salabot pēc ~ nedēļas....a ko gan man darīt bez brillēm ??? Bet Lielvārdes dakteris ružilo man tās salaboja 10 minūšu laikā manā klātbūtnē. Paldies :)
Tad jau, man pašai nezinot, esmu viņu klients, jo vienmēr tur esmu uzņemta laipni, arī brilles salabotas (tādas, kādas citur netika ņemtas pretī"). Pagale viena nedeg, varbūt pameklējiet kādu vainu sevī ar'...
Pie jebkura meistara ir rindas un katrs uzskata ka tieši viņa DARBS IR JĀPIEŅEM UN JAIZPILDA BEZ RINDAS, bet attopieties, visus bez rindas paņemt nevar un remonti parasti notiek pieņemšanas kārībā. Man nav saistība ar briļļu remontu.
Jaa,Metropolee ir l,oti laipni un jauki cilveeki.
Pilnībā piekrītu Edgaram.Nu kāpēc Tev Jekaterina šķiet,ka tavas problēmas ir svarīgākas par citu ļautiņu.Teikšu godīgi ,mans tiem paātrinātajiem klientiem gribās uzbrēkt no visas sirds.Un vēl.Tā sanācis ,ka esmu apmeklējusi gan Metropoles veikalus,gan arī šo Optikas.Optikas veikalā pārdevēja burtiski ''lien uz vēdera",lai tikai iztaptu klientam.Tiešām labs un atsaucīgs cilvēks.
Ar so veikalu vis ir kartiba.Varu tikai pateikties par tur sanemtajiem pakalpojumiem.