maxima
nu man riktīgi sadusmoja Daugas Maximas cenas. nu vai nevar tās cenas nesaskrūvēt uz sve'tkiem. jau sāku mainīt iepirkšanas paradumus. Maximā tikai zināmas akcijas pirkšu. nu vienkārši riebjas, ka saskrūvē cenas, kas citos Ogres lielveikalos ir zemākas. Izslavētā maxima zaudē savu tēlu.>>>
GAidu Rimi Ogre.
mājsaimniece : Zini kādi ir pēdējo nedēļu karstākie jaunumi ekonomikas jomā? Ķīnā kopš gada sākuma pārtikas cenas cēlušās esot cēlušās par 62% , kā tev liekas ko tas varētu nozīmēt ar 1,3 miljardiem "Ēdāju" ?:)
Nu Luni, a no kā pārtiec tu? aaa uzminēju no iespējas komentēt.
Ja neizlasi līdz galam, nav mana probl. es saku, ka uz svētkiem sacēla cenas!
to mājsaimniece...
Kam tieši, it kā nekas tāds acīs neiekrita???
mājsaimniece : Es te visu pagajušo un šis nedēļas sākumu pavadiju Leišos visādos EU projektos , braukājām mēs braukājām ar kemperi 5 gabali pa visādiem viņu EU piķi stellētiem objektiem protams ka arī bodēs gājām ZINI kas tur pārsteidz PELĒCĪBA tur bodēs pārtika ir nenormāli "pēlēkos" iepakojumos un praktiski 90% viņu pašu ražojums. Parbraucienos kas brižam bija pat 300km štampājām sapirkto iekšā UN SAVĀDI vismaz 30% bija mūsu izpratnē NEEDAMA , tieši tie pelēkie iepakojumi. Motīvs kāds man liekas ka viņiem atšķirībā no mums ir POLITIKA ka viņi nevis ceļ cenas bet vienakārši piedavā zemākas kvalitatēs preci par to pašu iepriekšējo zemo cenu. Mums ir savādāk mums vienas 2/3 veikalā preču ir IMPORTS no tiem pšiem Leišiem Poļiem utt. MES nevaram viņam saglabāt cenas ja CENA AUG , un dot tā vietā vienkarši lētāku štruntīgāku preci jo kas ir IEPIRKTS tas jāpārdod :):)
Brauc uz Pārogres veikalu, izvēle nav diža , bet cenas daudz zemākas nekā Maximā
nu re rosolam gribēju piegriezt maximas gurķi un vecs, nē tā nav antireklāma, bet skaidrs, ka uz svētkiem prece'jānogrūž'gurķis točna jau vecs. a ko man nesta 1. gurķi, be nepirkšu vairs un viss. Jā Pārogrē ir labas cenas. Un ja runā par preci, man po iepakojums, man svarīga preces garša un pielietojamība.tāpēc nepērku skaistos papīīšos ietērptas lētas desas.
arī es bieži braucu uz Pārogres veikalu . Patīk, ka normāla cena gaļai!
nu re laikam lietuvieši mīl mūsu svētkus. gribēja bērns greifrūtu ieēst, ko šodien nopirka vīrs un pilnīgi sapujis iekšā. ā jā, mūsu šodien pirktais gurķis tiešām nebija svaigs>>> izmetu ārā. jā, haltūrē dikti uz Letiņu rēķina.
to mājsaimniece.....
Gāja runa taču par cenām, nevis par kvalitāti?????