13 studija (fotosalons)

Man tāds jautājums, varbūt kāds ir saskāries ar šādu lietu.
Es biju safočēties uz fotosalonu-sataisija bildes viss ok, bet tagad es aizeju uz turieni, lai man iemet flešā tās bildes un viņš man prasa par to 10Ls. Vai tiešām šis pakalpojums tā maksā????

Gita , 2010-08-06 13:35:21

Jā, tā tas ir, mēs arī uz kāzām safotogrāfējāmies, sataisījām dažas bildes un flešā ielika pa 10Ls, bet man šķiet , ka ir OK, jo tas tomēr ir darbs, un bildes varēsiet taisīt kur gribat un pa cik gribat.

Dana , 2010-08-06 13:40:52

Ja bildes labas, varēja arī vairāk prasīt.

Aksels , 2010-08-06 14:28:13

Jums cienītie laikam maza sajēga par "Pakalpojumu biznessu" piemēram USA lielā vairuma BILŽU KOPĒTĀVU jums neviens no "Flašiņa @ CD " bildītes netasīs ja tās būs ACĪM REDZAMI tasītas professionālā studijā. Gluži vienkarši NOFOČEJOTIES un pasūtot bildītes jūs apmaksājat TIKAI konkretās bildītes bet PAŠI FAILI paliek to autora FOTOGRAFA īpašums :):) USA kur cilvēki zin ka ZOGOT svešu īpašumu var iedzīvoties nopietans problemās to izvairās darīt , Latvijā kā nu kurā vietā , piemēram man ir bijis gadijums RĪGĀ ka man jāparākstās ka AUTORS esmu es pats un ka vēlak pret BILŽU PRINTĒTĀJU ka netiks celtas pretenzijas tiesā par līdzdalību nelikumīgās darbībās:):) Nils jums UZBILDĒJ būtībā pa "Brīvu" viss viņa biznes ir NOKOPĒT BILDĪTES , ja vēlaties "Bildītes flašiņā" un kpēt paši nāksies samaksāt kompensaciju par "Bildēšanu" :):)

Lunis , 2010-08-06 14:40:51

Piemēram "Citur" , neminēšu tieši kur jūs maksājat DĀRGĀK taču jūs iegūstat arī CD ar failiem kurus varat printē KUR GRIBAT , nekādi papildus 10Ls nebūs jāmaksā jo jūs jau busiet samaksājis PAR BILDĒŠANU :):) Taisot "Foto sesijas" ir stipri jāizvērtē kāds tieši variants jums ir izdevīgāks , iespējams ka JUMS izdevīgāk uzreiz samaksāt PAR BILDĒŠANU + CD un bildītes taisīt tur kur pašiem liekas izdevīgāk. Pie kam ļoti neiesaku izvēlēties neko "Kreisu" , pēkšņus talantus sajutušus amatierus pie kuriem ir "Lētāk" bet gan tieši SALONUS , Ogrē tādi ir vismaz 2-3 un katram savas stils un specifika gan R13 ir ļoti laba līmeņa gan Skujiņš gan vēl "Daži" , kas lēti maksā tas reizēm pat ļoti smagi piemēram ļoti pamācošs gadījums ar "Pēkšņiem talantiem" kuri uzstājīgi kaut ko lēti piedāvā piemēram Draugos , ļoti pamācoši , meitene gribēja "Lētāk" un čalis ar izskatījās gana pievilcīgs un kas finālā http://www.sudzibas.lv/complaints/11807/page/1

Lunis , 2010-08-06 14:55:49

he he mees savulaik ar sievu sabildeejaamies, peec kaa arii paaris bildes iegaadaajaamies, kuras savukaart veel peec tam noskaneejaam, kuras tad peec tam pavairojaam :D iizii piizii

Brand New , 2010-08-06 16:54:11

Brand New : Tici man cilvēki kuri ta dara , tāpat neko nepasūtīs un salonā viņi ir ieklīduši aiz pārpratuma varbūt tāpēc ka kāda omīte vai seņči neatlaidīgi činkstēja, būtībā pat tie 10Ls tad būtu nelietderīgi tērēti , pilnībā būtu pieticis ka čomi un viesi būtu ar mobilkam sašķinuši:):) Taka šaka katram savs.

Lunis , 2010-08-06 18:20:59

Mums kā reiz vakar bija labais "Kodiens" pie vienas blondās smukās ar labām formām un slaidās sexsīgās sakarā ar vienu pasākumu , par cik skūķiem foto joma ir dziļš hobijs viņas mani tirpināja par 'Tupās sabiedrības" tēmām , es smiedamies atbalstīju viedokli ka pie mums pārsvarā publika starp 16-35 ir vizuāli idioti kam gaume un stila izjūta ir primitīvu un debīlu "Tamponu un veļaspulvera" reklāmu estētikas līmenī. Pirms kādas nedēlās Rīgā melngalvju namā atklaja Latvijā dzīvojoša Krievijas fotogrāfa isstādi , skuķi bij aigājuši un bij pilonīgā šokā BILDES MESLS viņu izpratnē , taču 90% jauniešu par viņām fano , viņas nesaprata kāpēc TĀ!? Piekam zināms ka meistars mīlot iedzert strādājot ar modeļiem un tad viņš vīnas lamājot pēdējiem krievu vārdiem par "Sukām korovām utt" ja nedara kā viņam vaig , es smējos un teoicu ka VIRUMAM tieši patīk ka kārtīgs Krievu kulis noklāj šo pēdējiem vārdiem bet beigas uztaisa šo kā no "Librešu reklāmas ar veļas pulvera paku azotē" , katra savs , viens var iet uz salonu viens var ar mobilku bildēt un laimīgs vēl kāds var skanēt KATRA M SAVS a Krievijas meistars labais , tik iedzert un lamāties un palaist rokas ļoti mīl BET škuķiem tas patūkot :):) Reku smukas vīnam bildes http://photodom.com/photographer/Arkhipov

Lunis , 2010-08-06 18:36:04

Lunis sarunājas pats ar sevi.

gunis , 2010-08-06 19:15:52

gitaj
vam delatj necego cto vi vezde wljaetesj i portite nervi vsem
to vam jumis ne ugodil,teperj fotograf.u vas golovoj vse v porjadke

gita 2 , 2010-11-12 19:59:54

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet