13 studija (fotosalons)
Man tāds jautājums, varbūt kāds ir saskāries ar šādu lietu.
Es biju safočēties uz fotosalonu-sataisija bildes viss ok, bet tagad es aizeju uz turieni, lai man iemet flešā tās bildes un viņš man prasa par to 10Ls. Vai tiešām šis pakalpojums tā maksā????
Jā, tā tas ir, mēs arī uz kāzām safotogrāfējāmies, sataisījām dažas bildes un flešā ielika pa 10Ls, bet man šķiet , ka ir OK, jo tas tomēr ir darbs, un bildes varēsiet taisīt kur gribat un pa cik gribat.
Ja bildes labas, varēja arī vairāk prasīt.
Jums cienītie laikam maza sajēga par "Pakalpojumu biznessu" piemēram USA lielā vairuma BILŽU KOPĒTĀVU jums neviens no "Flašiņa @ CD " bildītes netasīs ja tās būs ACĪM REDZAMI tasītas professionālā studijā. Gluži vienkarši NOFOČEJOTIES un pasūtot bildītes jūs apmaksājat TIKAI konkretās bildītes bet PAŠI FAILI paliek to autora FOTOGRAFA īpašums :):) USA kur cilvēki zin ka ZOGOT svešu īpašumu var iedzīvoties nopietans problemās to izvairās darīt , Latvijā kā nu kurā vietā , piemēram man ir bijis gadijums RĪGĀ ka man jāparākstās ka AUTORS esmu es pats un ka vēlak pret BILŽU PRINTĒTĀJU ka netiks celtas pretenzijas tiesā par līdzdalību nelikumīgās darbībās:):) Nils jums UZBILDĒJ būtībā pa "Brīvu" viss viņa biznes ir NOKOPĒT BILDĪTES , ja vēlaties "Bildītes flašiņā" un kpēt paši nāksies samaksāt kompensaciju par "Bildēšanu" :):)
Piemēram "Citur" , neminēšu tieši kur jūs maksājat DĀRGĀK taču jūs iegūstat arī CD ar failiem kurus varat printē KUR GRIBAT , nekādi papildus 10Ls nebūs jāmaksā jo jūs jau busiet samaksājis PAR BILDĒŠANU :):) Taisot "Foto sesijas" ir stipri jāizvērtē kāds tieši variants jums ir izdevīgāks , iespējams ka JUMS izdevīgāk uzreiz samaksāt PAR BILDĒŠANU + CD un bildītes taisīt tur kur pašiem liekas izdevīgāk. Pie kam ļoti neiesaku izvēlēties neko "Kreisu" , pēkšņus talantus sajutušus amatierus pie kuriem ir "Lētāk" bet gan tieši SALONUS , Ogrē tādi ir vismaz 2-3 un katram savas stils un specifika gan R13 ir ļoti laba līmeņa gan Skujiņš gan vēl "Daži" , kas lēti maksā tas reizēm pat ļoti smagi piemēram ļoti pamācošs gadījums ar "Pēkšņiem talantiem" kuri uzstājīgi kaut ko lēti piedāvā piemēram Draugos , ļoti pamācoši , meitene gribēja "Lētāk" un čalis ar izskatījās gana pievilcīgs un kas finālā http://www.sudzibas.lv/complaints/11807/page/1
he he mees savulaik ar sievu sabildeejaamies, peec kaa arii paaris bildes iegaadaajaamies, kuras savukaart veel peec tam noskaneejaam, kuras tad peec tam pavairojaam :D iizii piizii
Brand New : Tici man cilvēki kuri ta dara , tāpat neko nepasūtīs un salonā viņi ir ieklīduši aiz pārpratuma varbūt tāpēc ka kāda omīte vai seņči neatlaidīgi činkstēja, būtībā pat tie 10Ls tad būtu nelietderīgi tērēti , pilnībā būtu pieticis ka čomi un viesi būtu ar mobilkam sašķinuši:):) Taka šaka katram savs.
Mums kā reiz vakar bija labais "Kodiens" pie vienas blondās smukās ar labām formām un slaidās sexsīgās sakarā ar vienu pasākumu , par cik skūķiem foto joma ir dziļš hobijs viņas mani tirpināja par 'Tupās sabiedrības" tēmām , es smiedamies atbalstīju viedokli ka pie mums pārsvarā publika starp 16-35 ir vizuāli idioti kam gaume un stila izjūta ir primitīvu un debīlu "Tamponu un veļaspulvera" reklāmu estētikas līmenī. Pirms kādas nedēlās Rīgā melngalvju namā atklaja Latvijā dzīvojoša Krievijas fotogrāfa isstādi , skuķi bij aigājuši un bij pilonīgā šokā BILDES MESLS viņu izpratnē , taču 90% jauniešu par viņām fano , viņas nesaprata kāpēc TĀ!? Piekam zināms ka meistars mīlot iedzert strādājot ar modeļiem un tad viņš vīnas lamājot pēdējiem krievu vārdiem par "Sukām korovām utt" ja nedara kā viņam vaig , es smējos un teoicu ka VIRUMAM tieši patīk ka kārtīgs Krievu kulis noklāj šo pēdējiem vārdiem bet beigas uztaisa šo kā no "Librešu reklāmas ar veļas pulvera paku azotē" , katra savs , viens var iet uz salonu viens var ar mobilku bildēt un laimīgs vēl kāds var skanēt KATRA M SAVS a Krievijas meistars labais , tik iedzert un lamāties un palaist rokas ļoti mīl BET škuķiem tas patūkot :):) Reku smukas vīnam bildes http://photodom.com/photographer/Arkhipov
Lunis sarunājas pats ar sevi.
gitaj
vam delatj necego cto vi vezde wljaetesj i portite nervi vsem
to vam jumis ne ugodil,teperj fotograf.u vas golovoj vse v porjadke