atkal jau siltais ūdens
vai kāds zin, kāpēc Mālkalnē atkal nav siltā ūdens? bija kādi paziņojumi, ko es būtu palaidusi garām? pēdējā avīzē neko nemanīju :(
pazinjojumi ir tikai ap 30% uudens pazushanas gadijumos, vismaz mana maajaa. ir jau pierasts ka udens var pekshnji pazust.
Dārgie ogrēnieši, skaidrs, ka nebūs lapiņa pie durvīm par katru ūdens zudumu, jo (paši redzat) Ogrē notiek daudz un dažādi remontdarbi, kas saistīti ar zemes rakšanu, bieži sanāk cauruļu netīša pārraušana un sīkas atslēgšanas. Manuprāt, tas viss ir gana saprotams.
Ps. - "gana saprotams" ja vienreiz vasarā. bet gana nesaprotami, ja vairākas. un stulbums nerodas no karstā ūdens trūkuma
Mums ūdens nav vispār-nekāds!
mums griivas 25 ar
maalkalne savukaart neatbild
Jā mums tikko arī bija pazudis. Bet vislabākais bija 6-dien, mazgāju traukus, ūdens normāli tek no krāna pēkšņi lēnām spiediens samazinās līdz beidzas vispār ūdens un tad pēc mirkļa parādās un tā pus dienu - sajūta tāda, ka kāds bērns pielaists pie ''krāna''
Esmu pamanijis, ka ap 24.00 pazūd karstais ūdens. Kāpēc?
Pazūd jau arī ātrāk, jau ap plkst.20-22. Tas būtu ekonomijas nolūkos? Tādā gadījumā vajadzētu vienoties un noteikt konkrēti, no cikiem ūdens temperatūra tiks pazemināta.
Mums ar majas pazuda vakaros karstais udens,izradijas,ka majas vecakaa saklausijusies "gudros" ka ta ir ekonomija :D Tad mes majas iedzivotaji savacam parakstus,lai karstais udens ir visu diennakti un viss skartiibaa :) Ej pie mājas vecākas( ā) uzzināsi visu ;)
p.s. Jo vienu bridi bij tada sajūta,ka dzīvojam kopmītnēs ;)
Kada var but ekonomija atsledzot slito ūdeni??????,ja cilvēks tecina remdenu ūdeni :( un skaitītājs griežas :(
karoč ja tev čakarē prātu čakarē tu arī uzliec skaitītajiem magnētus katru dienu 5-6 reizes dienā zvani uz nmu pārvaldi man rīgā purvciemā mājai vienkāši aukts ūdens tek jau 3 dienas es gribu mazgaties un nākas ūdeni vārīt lai būtu silts nesaprotu kapēc tad aukstā ūdens trubas neplīst gandrīz visu cauru gadu bet siltā ūdens trubas non stop pieriebies jāliek baoileris