Tomēr par to zālāju.

Ogre izskatās šausmīga. Kursos runāju ar Liepājas uzņēmēju, kurš Pilsētā atbild par teritoriju, parku, ietvju un tt.uzturēšanu. Viņš man saka, ja Liepāja tāda izskatītos kā Ogre viņš jau sen būtu bezdarbnieks. Kur varu sūdzēties par nekvalitatīvu pakalpojumu, precīzi nepadarītu darbu. kāda tagad izska'tās ceļmala, kur nopļauts, arī nezāles garas, kā krūmi mētājas uz gājēju un braucamāsdaļas, notekas uz ceļa satek iekšā un tt. FUI OGRES DOMEI, FUI, FUI, MALKALNEI. JA NEGRIBAT STRĀDĀT, DODAT DARBU PRIVĀTAJIEM. BEZKAUŅAS.

DABA , 2010-06-19 17:12:09

Neesi iedomajies/-usies,ka pashvaldibai pavisam vienkarshi trukst finansejuma?

ono , 2010-06-19 17:21:35

pierīgas vienai noo bagātakajām pašvaldībām un trūkst finansējuma, nestāsti izbrauc arpus Ogrei. Nauda ir tikkia to nemāk, drīzāk negrib iegūldīt teritoriju apsaimniekosana.

DABA , 2010-06-19 17:37:54

es piekrītu DABA...tas ir ārprāts par Brīvības ielas atjaunoto gājēju ielu...vai patiešām pašiem DOMES deputātiem tur ir patīkami pastaigāt?//soory.. aizmirsos..viņi jau ar kājām neiet un nezin kas tur pa nezālēm aug..jo tās par puķēm nosaukt nevar.....es jau pagājušo gadu biju šokā, bet šogad cerēju ieraudzīt kaut ko cienīgu ..velti..zāle, pat vēl skaistāka ir arī manā dārziņā....es būtu gandarīts ja tiešām amatpersonas vispirms domātu par SAVU PUILSĒTU un tikai tad par savu pagalmu..bet laikam to nepiedzīvošu?????

anča , 2010-06-19 21:13:09

Es ar uzskatu, Ogre nav sakārtota labi, dara kaut ko, ka tik padarīts. Kokus lauž, neticu , ka citās pilsētās tā dara. Mūžīgie atkritumi. Bet svētkus pavisam neprot organizēt. Arī kā pagadās , ne līdz galam , lai ti krustiņš būtu. Liekās salikti neprofesionāļi.Kokus zāģēt to viņi prot vasaras laikā - mudaki.

pilsētnieks , 2010-06-20 10:00:13

Jā,pie mums ir tā,ka tikai kaut kas tiek darīts.Puķu piramīdā sabāztas visu toņu balzamīnes,kas palikušas kaut kam kaut kur pāri.Jautājums- vai Ogres domē ir kāds diplomēts speciālists,kas kaut ko saprot šajā lietā?Ja nav,tad lūdzu aizbrauciet uz Venspili.Ogrē ir labi fkoristi,kuri neliegs padomu krāsu un rakstu saskaņošanā.

kukažiņa , 2010-06-20 12:43:53

nu tur jau ari visi uzvaras - caur sadam siltumu agenturam mazga naudinu ne pa jokam, tarifi ari Ogre milzigi, vairak neka Vecriga maksajam. Pats trakakais, ka saja valsti NAV kur sudzeties par nekvalitativam lietam, jo tas vienkarsi nevienu neinterese. Ir tads www.businesstribunal.org, bet nu vini vel tikai rosas karinam, raksti tiem.

eve , 2010-06-20 16:45:24

Vispār jāsaplūc Jāņu zāles, un tad , lai pļauj...

a , 2010-06-20 16:59:14

Kad tiks sakartota maja "Pie zelta liepas",tikai mazs pleķitis zemes ,logu izkārtnes viekarši drausmīgas!!!!!

D+D , 2010-06-21 10:32:43

Skaudība pārņēma , kad ieraudzījām Ventspils laukumus bērniem, kas tur ir vairāki.Būtu mums vismaz viens tāds. Turpat izvietoti arī interesanti trenažieri pieaugušajiem, redzēju , ka pat solīdi tantuki sporta kostīmiņos jautri izkustināja savus kaulus.Tas tacu nemaksā miljonu, bet cilvēkiem ļoti patīk...

LLA , 2010-06-21 15:07:44

Jāņi pagājuši a zāle vēl nav nopļauta gar šosejas vienu malu. Interesanti kur jāsūdzās, partādu apsurdu, pilsētai ir savi apstadījumu uztur\ēšanas nopteikumi un tā ir zālāja bojāšana, kur esi pilsētas uzturētāj?
PILSĒTNIEKAM Ja kas Par kokiem tos drīks apgriez stadījā , kad lapas ir jau nobriedušas. vislabākais ap jūnija vidus. Tas nu tā ir. Ogrē cik zinu mēs laikam esam trīs sertificēti arboristi. Tā, kā to mēs zinām jautājums ir par griešanas kvalitāti kokiem. bet tas jau cits jautājums.
Bet , kur lai sūdzamies par slikto zālāja pļaušanu?

daba , 2010-06-25 21:40:01

Kur mūsu nav, tur zāle zaļāka un debess zilāka ;)
Un Ogre nav no bagātākajam pašvaldībam. Ikšķile gan.

Fascinē ideja, ka citas pilsētās viss ir kruta... kurās? Liepājā... aha sčas... sevišķi Ezerkrastos :D

Matīss , 2010-07-03 12:06:21

Labi ,Matīs,nosauc vismaz kaut ko , kas Ogrē ir kruta!

LLA , 2010-07-03 14:23:33

Es pateikšu nedaudz savādāk... nodzīvoju 25 gadus Rīgā, tagad 5 gadi Ogrē. pa 5 gadiem Ogrē, pilsētas progresu redzu 10x vairāk, nekā 25 gadu laikā Rīgā.

Ventspils - būtu dīvaini, ja pilsēta, kura toni nosaka Lembergs nebūtu maksimāli sakopta.

Ja man jānosauc Ogres sakoptakie rajoni - viss kur saimnieko Ceplītis. Vai pareizāk būtu teikt - tur kur viņam sanāca tikt, bet pārējo lai saimnieko katrs individuāli.

Vērtējot Ogri kopumā, viss ir vairāk nekā ok. Kā arī Ogrē tik ļoti palīdzēts maznodrošinātajiem un ja man jāizvēlas vai centrā dobē būs sastādītas pareizās puķes pareizā secība, sertificēta florista vadībā, vai lai iedod papildus paciņu tiem kam nav ko ēst... hehe...es iztikšu, ja centrs būs vnk tīrs :)

Visi citi kam šķiet, ka Ogre ir tik ļoti netīra - Latvija ir samērā plaša, var braukt kur labāk ;)

Matīss , 2010-07-04 10:39:45

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet