Pamatskolas direktori pieved pie skolas kāpnēm pa gājēju ceļu....

Kārtējais šoks Ogres ģimnāzijā! Nu ir saliktas ceļa zīmes no visām pusēm - pie skolas piebraukt nevar, nu labi lai tā būtu! Vedam bērnus ar kājām pa ceļu no luksafora puses kurš ir zem ceļa zīmes - atļauts tikai gājējiem! Skaisti un droši! BET! Pa šo ceļu - kurš ir domāts gājējiem brauc mašīnas, jo viņām ir jāpiebrauc pie pašām skolas kāpnēm un kā Jūs domājat, ko pieved pie skolas kāpnēm pa neatļautu ceļu - PAMATSKOLAS DIREKTORI BANKAS KUNDZI!!!!! Vai tiešām ir jāstāv ar kameru un jāfilmē lai iesniegtu sūdzību un tiktu sodītas tās personas, kas klaji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus un apdraud mūsu bērnu drošību un dzīvību? No kā tad prasīt piemēru, ja pat skolas direktore nevar aiziet ar kājām tos simts metrus???? Kāds kauns un šoks, jo mēs respektējam un bērnus vairs pie skolas nevedam, bet direktore var pārkāpt visus noteikumus?????

es... , 2010-03-24 19:52:01

Liekaties mierā... ko var utoties par sīkumiem ? Lai tā direktrise brauc, dieviņ tētiņ...
Nu, nez vai tā mašīna tā apdraudēja jūsu bērna dzīvību, maz ticams.

nees , 2010-03-24 19:54:57

Jūs tiešām nesaprotat ko runājat! Pa to ceļu bērni iet droši - skraida, grūstās, jo tas ceļš nav domāts mašīnām!!! Mašīnas brauc virsū cilvēkiem pat drošās vietās un Jums liekas ka tas ir normāli? Tā jau vienmēr, ka tik uz mums nekas neattiektos un mani jau tas neskar, bet ja uzbrauks bērniem tad tik sāksies... Kad mēs vienreiz iemācīsimies cienīt sevi un citus tik elementārās jomās?

murgs... , 2010-03-24 20:01:27

laikam skauž,ka neesi direktore un pašai jatipina kājiņam

esai , 2010-03-24 20:40:48

Kopumā Tev piekrītu, taču vēlos pavaicāt, kāpēc nevērsies ar rakstisku iesniegumu pie pašas Bankas kundzes? Domājams, ka tas būtu produktīvāk par šausmināšanos netā.

to es... , 2010-03-24 20:45:24

Kristīnei skauž. Ar savu mašinu baidās piebraukt un jāpakustina resnā pakaļa.

oma , 2010-03-24 20:51:24

Es tā jūtu ka te vairums sapņo iekļut "Vielīdzīgāko par citiem" kārtā :):) Domāju ka runa ir par to ka ZĪMES tādā vietā liek tikai pēc "Iestādes pieprasijuma" , taču pati iestēdes vadība acīm redzot jūtas "Vienlīdzīgāka" par pārējiem pret kuriem šie lūguši šis zīmes izvietot.

Lunis , 2010-03-24 21:42:54

Ja var parkapt so likumu, noteikti citi likumi ari nav prieks vinas!!!!!

es , 2010-03-24 23:15:55

nu gan tu esi izgāzusies....

kritīnei , 2010-03-25 07:40:40

Nu stājies ar kameru filmē.Varbūt skolotāja kavēja un tad dažkārt daudzi pārkāpj noteikumus .nedomāju ka tas notiek regulāri.bet tev ir iespēja to piefiksēt .Veiksmi .

brrr , 2010-03-25 07:51:32

tad jau nav brīnums, ka šī lieta nav sakārtota un, ka bloki, kas bloķēja ceļu - ir paņemti nost, jo diemžēl direktore nav laikam ieinteresēta sakārtot šo jautājumu.

un bērni tiek apdraudēti - man ir nācies redzēt ne vienu reizi vien, ka kāds grib laikam citu priekšā likties "kruts" un nesas lielā ātrumā pa gājēju ceļu, gar ejošiem skolniekiem. Un pārsvarā šīm mašīnām pie stūres sēž jauni zaļi gurķi, kas tālāk par savu degunu nedomā.

Bet nu skaidrs ir viens - kamēr kādam bērnam uz tās ielas neuzbrauks, tikmēr Latvijā nekas netiks darīts.

x , 2010-03-25 10:10:01

Piekrītu ----ES--, kādu piemēru rāda direktore skolēniem un skolēnu vecākiem? Galu galā, viņa un visa skolas vadība ir tie, no kā būtu jāņem piemērs.Tāpēc jau mūsu mīļajā Latvijā esam tur , kur esam, jo vienmēr ir tādi, kas uzskata, ka viņiem atļauts ir gandrīz viss, viņi ir vienlīdzīgāki par pārējiem. Manuprāt, visai pamatskolai šis direktores gājiens godu nedara.

Aiva , 2010-03-25 10:40:15

Man par to prieku ls40 un 3 punktus iedeva.Tad vēl nebija tās zīmes no Mednieku ielas puses.

Pirmklasnieks , 2010-03-25 10:43:17

Štrunts ar visu piebraukšanu..Varbūt arī nevajag... Bet STĀVVIETA! Kur šai lieliskajai Ogres valsts ģimnāzijai ir stāvvietas automašīnām? Pie veiakla Elvi? SEB bankas? Vai vēl kur citur?

Stāvvieta , 2010-03-25 12:06:23

totaali besii visi tie auto brauceeji no riitiem pie Gimnaazijas, liekas, ka gatavai pat pa trpeem uzbraukt...it kaa atvases nemaz savas kaajas nevar pakustinaat....

kuku , 2010-03-25 13:54:08

Es arī redzēju kā skolas darbinieki brauc pa gājēju ceļu vicinot savas caurlaides! Un brauc tieši tad, kad iet visvairāk bērnu, jo redziet viņi jau nevar savādāk piekļūt pie skolas durvīm, bet gājēju ceļš ir domāts gājējiem, nevis bezkaunīgiem šoferiem.

Ilze. , 2010-03-25 14:30:17

skauž, lose. būsi direktore, arī varēsi braukt pa gājēju cēlu. krievijā vispār kruti, direktori var šķaidīt gājejus un gājēji ir vainīgi. vispār, ko tie sīkie tur vazājas, lai iet pār kalnam, ja biadas

baaa , 2010-03-25 15:08:54

Tam kurš uzsāka šo diskusiju. Gudriniek, pasaki pa kurieni, lai piebrauc pie skolas, ja otrā pusē ir bloķēts ceļš, sakarā ar remontu?? Ākstu bars.

ppp , 2010-03-25 15:58:25

Saeimā apzog valsti par 7 miljardiem un nekas, bet te redz kāds pabrauca pa gājēju ceļu un nu ir nosodāms uz visu atlikušo mūžu. It kā pats(i) ne reizi nebūtu pārkāpusi likumu. Smieklīgi, jo zinu, ka esi un nemaz netaisnojies.. :)

ppp , 2010-03-25 16:00:19

Ogres pamatskolas direktore: Māra Banka
... "Ogres pamatskolas filozofijas stūrakmeņi – brīvība, izvēle, atbildība. Galvenais princips cilvēka tiesību cienīšana." no http://www.ogrespamatskola.lv/

p–skola vai ģ-āzija , 2010-03-25 16:49:59

vareeji gan pastāvēt ar to kameru un veikt pētījumu, cik vecāku ir tādu, kuri jau bērniem no mazas bērnu kājas māca, ka var braukt zem zīmes no visām pusēm , tajā paša laikā skolas darbiniekiem jāgaida ,kamēr izgrozīsies cēlaas mammas ar saviem autiņiem, tad to nu gan neredz, bet te nenoskaidrpjot kāpēc un kas,vai ,cik gudri rakstiit...un ,ja jau tik drosmīgs esi, ko tad vārdu nemini.....tas tā izklausās, ka viena tante teica, jo taa nemaz noteikti nebija :), un nebija jau ar. tikai vajag cilvēkus patracināt!!!!

tam ...es , 2010-03-25 22:30:56

Nu Banka jau vienmēr tēlojusipareizo, bet rīkojusies, kā ienāk prātā, ignorējot jebkādu kārtību. Viņai vienmēr tikai sava kārtība eksistējusi.Cilvēks, kura vārdi ar darbiem nekad nav biuši saskaņā. " tam ...es" laikam ir skaidrs, ka Banka steidzās uz savu godināšanu vārda dienā. Uz to jau naska vienmēr bijusi.

zibsnis , 2010-03-25 23:44:18

Nevienam nekas nesauž, un neviena tante to nav teikusi, jo arī biju klāt un redzēju, kā Bankas kundze tiek pievesta pie skolas kāpnēm pa GĀJĒJU ielu!!!
Skumji, jo skolai jau vienalga, ka vecākiem nav kur nolikt mašīnu, lai apmeklētu vecāku sapulci vai atvestu savu pirmklasnieku uz skolu. Vai tiešām jātaisa vecāku protesti, lai tiktu risināts šis jautājums. Vieglākais jau ir uzlikt zīmi, bet tas nav risinājums. Ceru, ka Ģimnāzija un pamatskola risinās stāvvietu jautājumu.

Mazā , 2010-03-26 11:37:32

pamatskola ir un paliek pamatskola, kaut arī pilsētas skola!
Man ir trīs kaimiņienes Ogres pamatskolas skolotājas un var izsecināt tikai vienu: kāda viņu vadītāja, tādas arī Bankas kundzes padotās: Dace, Sandra, Elita.
Vēl skaidrāks, nu, ir tapis, kurā posmā un kas ir pamatlicēji (-as) Latvijas degradēšanai, degradācijai.:-( Pat valdība nesanāk, viss sākas jau skolā. :-( :-( :-(

SkaiC , 2010-03-26 12:43:55

Un man bij viedoklis,kad es kā mamma visu uztveru netaa,bet emsu laimiga,ka mans berns ir laukaa no ogres pamatskolas !!!

mamma , 2010-03-26 17:48:22

Mani pašu ir gandrīz notriekuši, neju pamatskolā, bet ģimnāzijā.
Pamatskolu esmu beidzis un man, un maniem draugiem par pamatskolu atsauksmes ir vienkārški briesmīgas, jo lielāka daļa no viņām vsp nerūbī.

deepfocus , 2010-03-26 18:50:09

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet