1.videnes salidojums
Visos portālos tik ļoti slavēja Ogres 1.vidusskolas salidojumu....Bet kur ir raksts par to,kā pagāja šis nodzēriens???Skola jātīra 2 dienas!Es neesmu vainīga,ka vecāki ir cūkas,pēc kuriem jāšrubī pievemtie kakti,preži u.c.labumi.
Mans dēls nesaprot kapēc ciet skola pirmdien ja dzeršanas festivāls bija sestdien?Kur loģika,kapēc bērni šodien dirn mājās nevis mācās kā visās normālās skolās????
tas nebija salidojums, tas bija pasākums - "bērni mainās ar vecākiem" :D
apkopēja : Tu esi pret "Drošu sexsu" ? Dažas apsolventes gan te stastija ka drošais sex tas esot kruta , kur tā apsolvente Iksiņa palika ?:) Tu ar nebiji videnē ?:)
Kurš tad uz skolas salidojumu vēl vecākus ņēma līdzi???
jauki ,ka kāds uzsāka diskusiju par sho lielo notikumu.varu iedomāties kāda izskatījās skola-es nebiju.bet koncerts bija balagāns un sociālisma paliekas.un diplomu došana un pasākuma nobeoigums,kad zālē tik daži cilvēki...jā un paldies pensionāri skolotāji,kas ir atnākuši un jums te maza dāvaniņa.
vai tomēr nevajadzēja tos vecos skolotājus pirmos godināt,kad zāle pilna.
un jubilejas avīze-lapele,kur pieminēti skolot'ji,kuru vairs nav mūsu vidū,bet lielais gudrais skolot'js Jānis Līmanis nav vispār pieminēts.
lai nu tīra tā režisore skolu.Un kā man viena draudzene staastiija,kuras klase bijusi pēdējā ap 6.oo,tad kāda šāda darbone pienāca un nepieklājīgi lika atstāt skolu,jo redz viņa neesot trīs naktis gulējusi..........
Nu kā tad nebiju - biju gan! Es gan pievemtos stūrus un prežus nemanīju, bet katrs jau meklē to, kas viņam šķiet svarīgāks :D Ar to sveikšanu tiešām bija pastulbi. Pirmkārt - zālē ir tāda akustika, ka neko no tā, ko teica mikrofonā nevarēja saprast. Vienīgi ka runāja pa zilbēm. Mūzika ar bija bik pa skaļu, lai parunātu ar klasesbiedriem, bija jāiet citur. Bija forši, ka klases bija vaļā, varēja ieiet apskatīties kas mainījās.... Karaoke varēja būt ilgāk un tradicionālā, nevis "dzīvajā" veidā. Izstāde ar bija tāda paplāna.... Bet kopumā man patika, savus skolotājus paši ar puķēm pasveicinājām, parunājāmies. Galvenais jau tas kopā būšanas moments, štrunts par pārējo.O! Jāiet pie Modra pēc bildēm :))
Man jau liekas, ka tie kas līdzīgi komentē, vēl nekad ne ar ko nav bijuši apmierināti! Pamatā jau ar savu dzīvi :)
Salidojums bija vienkārši foršs! Un tas, ka notika zālē, kur visi kopā- arī ļoti labi, kaut sākumā bija tieši no tā bail. Brīvi varēja staigāt pa skolu- tā ka arī atmiņām bija vieta. Un tie, kas pēc pasākumiem redz TIKAI netīras zāles, ir cilvēki, kas vispār meklē un saskata tikai slikto. Droši vien arī ejot uz pasākumu, viņiem tikai suņu kakas uz ceļiem rādās :)
es stāstīju par koncertu un svinīgo kas notika plkst.17.oo Ogres kultūras centrā.Tad visi bija vēl skaidrā.
super bija pasakums :))))
es biju, un man ļoti patika pasākums kā tāds un mūzika ar bij laba...tāka nevajag čīkstēt...;)
skola šodien ciet nejau tāpēc, ka nav satīrīta, bet gan tāpēc ka direktore uzdāvināja ekskursiju skolotājiem sakarā ar skolas 90gadi...
Respektēju, tomēr -vai ekskursiju nevarēja brīvdienās? Dažreiz nezin kāpēc jāstrādā brīvdienās, tad jau izklaidēties arī var.
Skolotāji maz strādājuši brīvdienās? Es par tādu algu vispār nestrādātu, tā ka labāk pasaki "paldies"!
Labāk pasaki ka daži skolotāji vēl nav paģiras izgulējuši nu uz dažu labu tur bija baigais paskats.
tu laikam neesi redzeejusi labus pasākumus un tev vienalga vai 5 gadīgs bērns dzejoli norunā no galvas,bet direktore runā no lapiņas un ne tikai direktore.
bet tas jauki ,ka shodien ekskursija.
Nebiju, bet mani interesē vai kāds no 1988.g beidzējiem - skolotāja Līmaņa klase bija?
Ļoti patika koncerts kultūras namā.....9 satikšanās....bija tā silti un mīļi. :)