Sektanti

Bāc tie sektanti ir tik uzbāzīgi! cik var nak klaat dod kautkaadas savas lapinjas ja vinjam pasaka ka nevajg tad veel kautko dir**! ja grib lai seez savaa sektaa priekskam jauzbaazas paareejiem cilveekiem???

cilveks , 2009-09-18 14:26:51

nav pfg?

kuka , 2009-09-18 14:49:24

Zini no sakuma bija! bet tagad jau saak riebties!!!

to kuka , 2009-09-18 14:50:44

Sāk riebties tā mūzika kas katru dienu nāk no baltās mājeles pie Zelta Liepas un kas piespiedu kārtā jāklausās visiem kas vēlas piesēst atpūsties parciņā. Vai ir kāda atļauja saņemta savas muzikālās gaumes uzspiešanai Ogres iedzīvotājiem? Nez kā tur sastāv ar publiski atskaņojamās mūzikas autortiesibām?

Ieva , 2009-09-18 16:18:13

Man arī tie ķertie uzbāzās....nepatīkami, īpaši, ja skaidri liec manīt, ka mani tas neinteresē! Bet viņi veiksmīgi " apstrādāja " sirmgalvjus, kas tobrīd gāja garām...nožēlojami!

Inga , 2009-09-18 17:13:30

Nez vai kāds no Domes nevarētu pievērst uzmanību tai teltij aiz Kultūras nama - no turienes dažbrīd atskan nenormāla skaļuma brēkšana par nelabā izdzīšanu. Tas vairāk krīt uz nerviem par tām tantēm ar lapiņām. Vispār jau šādas aktivitātes laikam Ogrē kāds pamatīgi lobē.

Bobis , 2009-09-20 11:59:10

...nelabā dzīšana ir normāla un elementāra garīgā prakse... par to ir aprakstīts Bībelē...

labi , ja neesi apsēsts... bet ja būtu ... kur meklētu palīdzību?...nevari iedomāties kā ļaunie gari nomoka cilvēkus.... pie ārsta neaiziesi...

..pilni Degpunkta sižeti ar tādiem... maniakiem... pedofiliem ,homoseksuāļiem...kuri nesaprot kāpēc dara to ko dara un cietumā nomokās... tos izlaiž un nekas jau nemainijās... nelabais gars vēl rijīgāks metas atkal virsū nevainīgiem cilvēkiem..

..ļaunais gars baidās tikai no Kristus vārda un atstāj cilvēku... nav citas metodes un cita ieroča

..tas ka tradicionālās baznīcas to nepraktizē ir viņu problēma..un gadiem cilvēki to nav redzējuši... domāju ka katram ticīgajam būs Dieva priekšā jātbild par palīdzības nesniegšanu cietušajam... tieši tāpat kā uz zemes darbojas tāds likums..
..tradicionālās baznīcās tas nav pieņemts jo neizkatās pārāk glīti ..pat atbaidoši...taču Kristus droši to darija un apsolija arī citiem ticīgajiem šo spēku un drosmi viņa vārdā darīt tos pašus darbus ko Pats darija

..nekas jau no tā laika nav mainījies cilvēkiem problēmas tās pašas...tikai tehnikas progress ir audzis... bet garīgās problēmas tās pašas..

..tāpēc jau tie ticīgie uzbāžas... jo nezin kas būs ar Jums rīt vai pēc gada...

zinātāja , 2012-01-16 15:40:00

Viņiem nav arī jāzin.Katram par sevi jāzin pašam.Dievs cilvēkam dod brīvu izvēli.Katrs ar savu dzīvi var rīkoties brīvi pēc saviem ieskatiem.Sektanti mēģina uzspiest savu gribu.Tas arī ir tas nepatīkamākais.Ja man ko vajadzēs-sameklēšu,ja nezināšu-pajautāšu.Ja nelūdzu un nejautāju,lūdzu neuzbāzties!Turklāt valstī ir ticības brīvība.Katrs pats izvēlas kam un kā ticēt,šīs dvēseļu medības ir nepienemamas.

zinātājai , 2012-01-20 14:01:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet