VĀJPRĀTS KĀ LAI TIEK PĒC DARBA UZ RĪGA-DAUGAVPILS ŠOSEJU.

Vājprāts, kas darās Ogrē. Man īsti nav skaidrs kur OGRES dome liek valsts līdzekļus, kad OGRĒ luksafori ir vajadzīgi. Kas darās sākot no pl.16 -pl.21 uz Rīga - Daugavpils šosejas, tas ir vienkārši MURGS. Lai tiktu uz šoseju no sākuma nostāvu 10min pe dzelsceļa pārbrauktuves, tad vēl 15min jānostāv sākot no policijas ceļa, vai pat ir bijis rekords no autoostas ceļa, jo reāli uz šosejas izbraukt nevar, tik tādēļ, kad satiksme ir ļoti intensīva uz šosejas. Vai tiešām nav skaidrs, kad tur ir vajadzīgs luksafors. Cik tur nav bijušas avārijas, bet protams deputātiem ir jādomā tikai par to kā sev palielināt algas un izmaksāt prēmijas. CILVĒKI MĪĻIE DARIET TAČU KAUTKO, savādāk drīz būs jāgaida pie mūzikas skolas, lai tiktu uz šosejas. Kādēļ LIELVĀRDE spēj uzlikt luksaforu galvenajā krustojumā, bet OGRE ???? KO OGRE DARA....????

Autovadītāja. , 2006-10-23 22:16:57

O-jaaa! Varu iedomaaties korki uz daugavpils sosjeas peec luksofora uzliksanas. Manupraat jaadomaa citi risinaajumi. P.S. no riitiem korkis ir arii no Muzikas skolas reizeem.

Rukitis , 2006-10-24 00:30:35

Varbūt pamēģiniet braukt caur Tīnūžiem un Ikšķili,laika ziņā iegūsiet,bet attāluma ziņā-daži lieki km sanāk.Bet vismaz nesanāk čakarēt nervus.

lille , 2006-10-24 05:50:14

Var jau arī caur Jaunogri, tomēr mazliet vieglāk.

eh , 2006-10-24 09:39:08

Taisniiba tev lille. Nervus nesanaak taa chakareet, bet autinja ritosho gan.

Rukitis , 2006-10-24 11:08:35

Tikai nesaprotu kāda gan gar to daļa deputātiem, varbūt tomēr CSDD, nevajag naidu izlikt nepamtoti, bet pēc būtības piekrītu, tikai noteikti ir birokrātija, lai panāktu vairāk luksaforus Ogrē , jo noteikti uz iedzīvotāju skaitu Ogrē, ir jau maksimālais luksaforu skaits.

mika , 2006-10-24 18:53:14

vajag pa 1h celties aatraak un nebuus korkju vai arii jaasaak braukt ar sabiedrisko :P

kkkk , 2006-10-24 19:01:50

Ja Tu ar sabiedrisko transportu domāji gaisa satiksmi, tad es Tev piekristu ;)))) Taču arī autobusi ilgi stāv rindā, līdz tiek ārā uz šosejas. Par iekļaušanos grafikā nākas aizmirst ;(

To kkkk , 2006-10-24 19:35:40

ES citreiz izmantoju uzbraukšanai uz šosejas ceļu , kas iziet tieši pretim Priedītēm, bedrītes tur ir , bet rindu nav.

LLA , 2006-10-24 20:31:08

Un ja tālāk jāgriežas Pārogres virzienā? Neesmu īsti drošs, bet manuprāt tur ir sadalošā ;)

To LLA , 2006-10-24 20:36:21

Pabrauc mazliet uz priekšu un ir apgriešanās vieta, pretim ceļam ,kas nogriežas uz Jaunogres pārbrauktuvi.

LLA , 2006-10-24 20:42:16

Tā izbraukšana uz Daugavpils šoseju ir tiešām murgs, nav normāli lai pārliecinātos vai abas pusēs nav auto ir jāgriež kakls kā zosij un metot arā krustojumā jātcer lai kāds neieliek autiņā.

AG , 2006-10-25 09:31:22

Arī mani šī problēma nomoka jau ilgāku laiku. Negribu piekrist Rukitim par to, ka sastrēgumi veidosies uz Daugavpils šosejas.Par to uzskatāmi var pārliecināties kaut vai Lielvārdē vai Rumbulā, kur luksofori satiksmi uz šosejas neaizkavē.Izbraušanu uz šosejas aizkavē arī sliktā redzamība, it īpaši šajos tumšajos rudens vakaros.Nezinu, kam jānotiek, lai deputātu kungi saprastu, ka Rīgas-Daugavpils šosejai pilsētas robežās nepieciešams APGAISMOJUMS.Diemžēl, jau viņiem pie vienas vietas gan sabrauktie un sakropļotie gājēji, gan sadauzītais autotransports.Šeit kā pozitīvs piemērs būtu atkal minama Lievārde, kur apgaismojums sākas jau pirms pilsētas robežas (Daugavpils virzienā). Apgaismojums ir arī normāls, nevis izbalējušas, blāvas spuldzītes. Un lai neviens necenšas iestāstīt, ka Lielvārdes pilsētai ir vairāk budžeta naudas par Ogri. Ja viņi rakstīja projektus Eiropas fondiem, tad Ogre laikam to nespēj vai negrib izdarīt. Esmu autovadītājs ar 20 gadu pieredzi, tomēr uz Daugavpils šosejas un tās krustojumiem nejūtos drošs.

ss , 2006-10-25 09:47:17

Lai mazinātu sastrēgumus, vajdzētu uztaisīt vēl kādu krustojumu,piem. pretīm Priedītēm. Ideāls variants būtu Mālkalnes pr. turpināt pāri sliedēm līdz šosejai, bet to droši vien tehniski nevar īstenot vai neviens to negrib uzņemties veikt.

Nezinītis , 2006-10-25 11:32:24

Tajā krustojumā pat varētu uzlikt tādu luksoforu, kāds ir kad no Jūrmalas iebrauc Rīgā (Ulmaņa/Lielirbes krusts)! Tur labā josla aiziet taisni, bet kreisā domāta pagriezienam pa kreisi, kuru tad arī ik pa brīdim apturētu, lai izlaistu no Ogres ārā tos uz šoseju un nedaudz aizkavētu tos, kas no Dpils puses brauc uz Rīgu!

Renčiks , 2006-10-25 16:40:41

Renčikam ir pirmaa īstā un lētākā pagaidu ideja! Ceļa zīmei un kraasai es vareetu piemest, lai to liiniju uzvelk!

Jāzep Onkols , 2006-10-25 21:00:09

Es ceru, ka īstie cilvēki arī sadzirdēs mani :)

Renčiks , 2006-10-26 10:10:07

Ja runā par Renčika piedāvājumu, no Lielirbes ielas (braucot no centra puses) visi griežas tikai Jūrmalas virzienā. Tāds variants Ogrē problēmu neatrisinās, jo korķis ir tieši attiecībā uz kreiso pagriezienu. Ja jāgriežas pa labi (uz Rīgu), korķu praktiski nav vai arī tos viegli var abraukt.
"a la Lielirbes" luksofors tikai radīs sastrēgumu uz šosejas

L-ka , 2006-10-26 10:24:26

Manuprāt, ja tomēr nolemj uzstādīt to luksoforu, tad tam jābūt ar speciāliem sensoriem (kā novēroju Somijā), ja pa šoseju brauc automašīnas, bet uz krusta nevienas mašīnas nav, kas gribētu griezt pa kreisi, tad zaļais deg šosejas automašīnām. Nevis tā, ka uz šosejas izveidojas rinda dēļ sarkanā, bet neviens no Ogres ārā negriežas.

L-ka , 2006-10-26 10:28:47

Bet, ja tas ir pārāk dārgi un tehniski sarežģīti priekš mūsu mazās "nabadzīgās" Ogres, tad vismaz ieslēgt to luksoforu tikai sastrēgumstundās, bet pārējā laikā lai mirgo dzeltenais...

L-ka , 2006-10-26 10:30:36

Nu nebūtu no luksofora nemaz tādi korķi uz tās šosejas - es te pa Rīgas un Ogres rajonu teritoriju maisos nepārtraukti - kaut kā neesmu novērojis. Vienkārši pilsētas domē nav neviena, kas sagatavo pieteikumu CSDD (priekš kam, ja var algu tāpat saņemt) ;)

jānis , 2006-11-08 23:56:55

Cik es zinu, tad ir izstrādāts projekts, ko tuvākajā laikā sāks arī realizēt, Daugavpils šosejas rekonstrukcijai Ogrē, kur ir paredzēts kautkāds risinājums!

zebra , 2006-11-10 16:37:19

Tiltu vajag pār upi, lai nav vienmēr jāšķērso šoseja un dzelzceļš kad no pārogres uz centru brauc.
Tiltu! Tiltu gribu!

sieva , 2006-11-23 15:50:49

Piekrītu, ka situāciju atrisinātu vēl viens tilts pātr Ogres upi. Lai tiktu uz darbu es katru rītu šķērsoju divas pārbrauktuves, mēģinu tikt uz šosejas, tas pats vēlreiz vakarā, lai tiktu mājās.

es , 2006-12-31 19:14:01

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet