vienminūšu gaisma

Gan jau daudzi cilvēki ievēroja šāvakara murgu ejot vai nākot no Selvera!Vienu minūti gaisma,vienu tumsa!Kaut ko stūlbāku nebiju pieredzējusi - tieku līdz tuneļa pagriezienam - tumsa,jūtu,ka brienu jau nost no ietves,apstājos!Tikko iedegās gaisma,tā pa fikso cauri tunelim,gandrīz jau izdevās iziet,kā atkal tumsa,un es gandrīz ar pieri sienā,jo tur bija pagrieziens...
Tad jau labāk,lai ir tumsa,pie tā acis pierod,bet šāds sviests nu gan nav izturams!!!

yyyyy , 2009-01-31 22:44:00

labi, ka pateici! Neiešu!

labi gan , 2009-02-01 12:02:50

Šāds šosejas apgaismošanas režīms darbojas nu jau kuro vakaru.

Vārna, Riebīgā , 2009-02-01 17:14:47

Krīze ,jāsāk domāt kā sev ceļu izgaismot .Kādreiz tādas nakts gaismas vispār nebij,neviens pret sienu nenositās .Patīkami nav ,bet kautkā jāiztiek.

kašķe , 2009-02-01 20:56:01

kā tad - krīze!Tā ir tikai kārtējā nolaidība,it kā Selvers pārslogojot jaudu,tie kas par to atbild,nav par to padomājuši laikus!
Pierasts visu nogrūst uz krizi!Muļķības!Kas man ar sveci tagad bus jāstaigā?Par ko es nodokļus maksāju?Par nekvalitativu apgaismojumu?Es darbā tā nedrīkstētu klūdities!

yyyyy , 2009-02-01 23:22:30

Prasi gaismu Bartkevičam,lai neizlieto naudu savās intresēs .

zoss , 2009-02-02 11:42:58

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet