autooosta Ogrē
Vakar pavadīju ciemiņu , viņš brauca uz mājām ar autobusu no Ogres autoostas.Par cik autobuss kavējās, bija iespēja pavērot apkārt notiekošo.Īsumā:1. nenormālas bedres tieši pie pasažieru soliņiem, kurās sakrājas ūdens un katrs piebraucošais aotobuss apšļāc lēnīgākos gaidītājus ar pamatīgu , dubļainu ūdeni, 2.lietus laikā jāizlīdzas tikai ar savu lietussargu, ja tas paņemts līdz, jo nojumju nav, bet gaidītāju ir daudz, 3.darbiniece, kura sēž autoostas iekšpusē pie lodziņa neko ne par ko nezin un vispār - labāk neko nejautāt,4. gandrīz visi autobusu šoferi smēķē un daudzi arī autobusos, 5.esmu laimīga , ka man ir auto un nav jāizmanto Ogrs autoostas "'pakalpojumi'''.
Vai tik tavs īstais niks nav LLK? :)))))))))))))
x mums ir ļoti atjautīga!:)))
ko pārdzīvot, mūs taču baro ar solījumiem - tos arī liksim bedrēs un ar tiem sargāsimies no lietus.
būs, būs jauna aotoosta ... . par to taču ir raksts Ogrenetā, vai es kļūdos?
Nu re LLA. Nakoshreiz paruupeejies par savu cieminju un aizved vinju maajaas ar savu auto. Nu vai vismaz liidz pirmajai normaalajai autoostai. Ko lai saka, shausmiigi jau tu veeriiga esi bijusi, tikai pavadot viesi pat pamaniji ka shoferi smeekee autobusos. OK beigshu kasiities. :D Pats braucu ar auto un mani vairaak satrauc korkji riigaa nekaa Ogres autoosta.
žetons, Tev, Rūķīt! :)
Mans īstais niks nav LLK( nesapratu, ko X ar to gribēja pateikt).Un zini, Rūķīti,ne vienmēr pastāv iespēja aizvest ciemiņu darbadienā ar savu auto, jo galamērķis ir apm. 200km, gribi vai nē jāizmanto sab. transports. Par šoferu smēķēšanu- nebija jābūt īpaši vērīgai, jo autobussi nostājas netālu , šoferis izkūpina cigareti un tad piebrauc uzņemt pasažierus. Un vispār, ja Tevi nesatrauc Ogres autoosta, tātad neTu , ne Tavi tuvinieki to neizmanto, tāpēc ir grūti to saprast.Arī es sen nebiju izmantojusi autoostas pakalpojumus, laikam tāpēc mani tas tā pārsteidza , ka tik lielā pilsētā , ar tik lielu pasažieru plūsmu šī nozare ir tik zemā līmenī.
Šoferi smēķē arī pašā pieturvietā pirms došanās reisā kopā ar smēķējošajiem pasažieriem. Jo īpaši tas attiecas uz Nordekas, Rīgas-Ogres maršruta autobusu vadītājiem.
sad un tad iznak brauk ar autobusu uz Ciemupi un arii vairaakas reizes esmu lamaajusies ar soferiem par to, ka pirms dosanas reisaa vini smeeke autobusaa un peec tam ir visai pretiigi kaapt ieksaa un ostiit to gaisu!
Nu viss! Padodos. Hmm a soferiem smeekeetavas ta nav, ko vinjiem dariit? Vai jaunajaa autoostaa taada buus? :D
man ar probleema...vienu dienu 1.septembriii aizgaju uz autobusu kur6 uz Rezzekni iet...16:05...protams kavejas...atnak apsajas autobusa seedvietas pildas un stavvietas nelaiz...tas ir normali?
aa un vinjs teica laidis tikai tad ja samaksaas pa virsu 10ls..:)
vienreiz staavu autenee, gaidu autinju, kr4 pie maximas 2 bomzji konkreeti rubaas, vecene ielec viduu, maisinjsh pa agisu, visi bljauj, lamaajas. kontingents ogres autoostas apkaimee pateicoties `leetajiem veikaliem` salasiijies ir labais-bomzji un penshi, kuri es atvainojos kaajas knapi kustina!
Lielisku iespaidu par ogri un ogres ljautinjiem mees atstaajam caurbrauceejiesm!:D