Maza auguma cilvēku diskriminācija?
Mālkalnes Jumis atkal izceļas ar ar ko īpašu..... Pārbūvējot sienu-logus SEB bankas automāts un avīžu kioski iebūvēti tik augstu,ka maza auguma cilvēkiem tie ir nepieejami. Mans augums ir 155cm. un es ,gan bankas automāta pogas ,gan to,kas atrodas avīžu kioskā nevaru saskatīt.Varbūt kādam tas liekas smieklīgi,taču es jūtos diskriminēta,jo mans augums neatbilst pieejamajiem pakalpojumiem. Vai tiešām man kā muļķei jāstiepjas uz pirkstu galiem un jāstaipās,lai varētu izņemt naudu,vai nopirkt avīzes,jeb saskatītu kioskā esošās preces?
jā,es arī pamanīju:DMan ar maniem 173cm arī pagrūti avīzes redzēt:D
Tas gan nav labi. Ogrenet, kā var šo lietu risināt???
180 cm....neredzu nevienu kisoku... =))
a..un man tikai 20 sm... ))
Baigi smiekligi Deathstar? Bet ta ir nopetna problema! Un to pec iespejas atri jaatrisina , kamer nav " BESTABU" ustveris!
Cien. Gabriela !!
Iemācies rakstīt un tad tikai uzdrošinies vispār kaut ko rakstiski komentēt ..
Ogrenet veica eksperimentu, vai 155 cm gara sieviete var vai nevar aizsniegt bankomāta pogas, par to lasiet: http://www.ogrenet.lv/ogre/atbildam/8320/
Kāpēc eksperimentā tika izmantota tieši sieviete? Nu gan ir īsta diskriminācija!!!
Jā, tā mazā sieviete simpātiska :)
mazajai sievietei papēži 10cm...tad jau sanāk 165cm... :D
man augums 207cm un pie bankomata man jakrit uz celjiem ko man dariit!!?
Vajadzētu vienu automātu ierīkot zemu , otru augstu, augstu, tad visi būs apnaierināti ( varbūt, jo parasti jau nekas nav labi).
Kredīta piedāvājums ... Atbildēt uz šo vēstuli: richardsmithloanfirm@hotmail.com
Tas ir jāpaziņo sabiedrībai, ka Richard Smith, ir atvērta iespēja ikvienam, kam nepieciešama jebkuru finanšu help.We dot no aizdevuma privātpersonām, uzņēmumiem un uzņēmumiem ar skaidru un saprotamā veidā un stāvoklī. Sazinieties ar mums ar šo E-pasts: richardsmithloanfirm@hotmail.com
1. Pilna Vārdi: ______
2. Valsts / .Country: _________
3. Kredīta summa nepieciešams: _________
4. Ilgums aizdevums: _________
5. Tiešais tālrunis: ________
6.Aga._________
7.Sex._________
Ar laba vēlējumiem,
Richard Smith.