taupiigie domnieki

Butu interesanti uzzinat,kad beidzot nabadziiga Ogres pasvaldiba saks atbalstit gimenes ar bernina naksanu pasaulee?!Citur pasvaldibas jau domaa so pabalstu pacelt liidz 200-300ls.Vai Ogres maaminas to nau pelniijusas?!!

kurkulis , 2008-09-26 14:19:20

Par šo jautājumu Ogrenet rakstījis vairākkārt. Ogres novada domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs ir atbildējis, ka pašvaldībai nav tik daudz līdzekļu, lai celtu bērnudārzus un maksātu bērnu piedzimšanas pabalstus, tādēļ pašvaldība izvēlējusies vienu veidu, kā palīdzēt ģimenēm - tā naudu ieguldīs divu bērnudārzu celtniecībai Pārogrē, Nogāzes ielā, un Ogrē, Dzilnas ielā.

Guna, Ogrenet , 2008-09-26 14:45:01

informaacijai - ogres novads ir starp 10 bagaatakajaam pashvaldiibaam :D

riebeklis , 2008-09-26 15:37:31

tapēc arī gudrākās topošās māmiņas uz grūtniecības laiku deklarējas pie kādas paziņas Rīgā,lai saņemtu to naudiņu.Iesaku to visām!

www , 2008-09-26 18:03:12

kaa pec dzemdiibam mazo deklareet Ogre,un kur dzimsanas aplieciba jaaiznem,Riga vai Ogree?!

kurkulis-www , 2008-09-26 18:13:29

Kur izņemsi dzimšanas apliecību, tur arī dabūsi pabalstu. Ja Ogrē - neko nedabūsi. Bet bērna deklarēšanai dzīvesvietā nav nekāda sakara ar dzimšanas apliecības izsniegšanas vietu... kaut japānā to būtu izsnieguši...

Iksiņa , 2008-09-26 19:30:47

Bet tur bija nosacījums, ka jābūt Rīgā dzīvojošam (ar Rīgu kā deklarēto dzīvesvietu) vismaz gadu. Nevar tā, ka - vakar deklarējos, šodien piedzimst mazais un ir pabalsts!

iknow to www , 2008-09-26 20:55:38

par to gadu tev taisnība,ja ģimene plāno bērniņu tad jau laicīgi meklē pie kā piedeklarēties Rīgā,lai mazajam piedzimstot būtu tas gads Rīgā "nodzīvots".Pēc tam piedeklarējies atpakaļ Ogrē un mazais automātiski ir arī turpat piedeklarēts.Neredzu problēmu,kapēc nečakarēt tos,kas čakarē mūs-iedzīvotājus;)

www , 2008-09-27 08:20:12

www, nevaru piekrist! čakarē šajā gadījumā rīgu. Bet runa ir par Ogres domi un tās attieksmi. Es piekristu šim domes priekšsēdētāja apgalvojumam, ja divi dārziņi atrisinātu bērnu dārza problēmas vismaz par procentiem 80%. Taču tā nav. Tai pašā laikā šikojam ar granīta stabiņiem utml...Šiki, smuki. Bet galvenā vērtība ir cilvēks.

pele , 2008-09-27 09:02:52

Jā nav līdzekļu... Bet , kad es kaut kad šajā vasarā ''Ogrēnietī'' izlasīju', ka uz Ogri no ārzemēm atvesti kastaņkoki apzaļumošanai par n-tajiem tūkstošiem latu... man nebija ko teikt.

LLA , 2008-09-29 21:52:47

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet