Kā jaunais Maximas veikals izturas pret nākamajiem pircējiem...
Kāpēc šī tēma ir sadaļā Absurds? Tāpēc, ka manuprāt, tas ir absurdi, kā Maxima izrīkojas pret Jaunogres iedzīvotājiem - saviem nākamajiem klientiem. Nu vai tas ir normāli, ka gājējiem, kuri izmanto ceļu pāri sliedēm un taciņu gar dzelzceļu uz Jaunogres dzelzceļa staciju, netiek izveidots nekāds pagaidu celiņš - jābrien pa zemi, tā kā tādiem nabagiem... Ja jau reiz būvē veikalu, tad varēja parādīt, ka interesē pircēja ērtības un uzlikt kādu pagaidu ceļu, lai nav jābrien kā kara partizāniem pa rakumiem un akmeņiem, parūpēties par iedzīvotāju ērtībām - viņi to atcerētos un ietu ar prieku iepirkties uz jauno veikalu. Šobrīd gan sanāk, ka dēļ jaunā veikala nav tāds prieks, kā gribētos... drīzāk apbēdina šāda attieksme :(
vot,vot!
stūmos ar ratiņiem,jutos kā ruksis,ne pati izbrist,ne ratus prātīgi izstumt
ko var čīkstēt ;)
Vilcene, nekopē Dispčeri Kļavinu :-D
Es nečīkstu, es aicinu atklāšanas dienā atcerēties šo Maximas attieksmi un visiem ierasties uz veikalu dubļainos gumijniekos!!! Tāpat vien, lai būtu jautrāk un kopā ar Maximas vadību atcerētos šos partizāņu laikus... :)))
Vai tad Maxima kādreiz ir cienījusi pircējus? Aizejiet pagrūstīties vecajā Maximā centrā- "veikals noliktava" ,kur 2 cilvēki nevar izmainīties, kasieres mūžīgi trūkst, sargi krāvēji kautkur vazājas, pat groziņus nevar pie ieejas pienest.
Nav jau slikti, ka mazāk turīgiem cilvēkiem ir vieta, kur iepirkties, taču ne ar tādu attieksmi.
Piekrītu - nu ko var sūdzēties? Izklausās, ka pa grāvjiem bezmaz jābrien... Šis jautājums nav maximas kompetencē, kad būs veikals, būs arī celiņš!
Runa nav par to, vai ir Maximas kompotencē vai juristupidencē... runa ir par to, kā izturas pret līdzcilvēkiem, nākamajiem pircējiem. Un jā, jābrien bezmaz pa grāvjiem. Labu laiku ceļš uz Jaunogres staciju bija jāveic, pievarot "veiklības posmu" - lēkāšanu pa dubļu kaudzēm pie topošā veikala. Es uzskatu, ka tas ir nožēlojami, ja pret Ogrēniešiem izturas kā pret muļķiem, kuriem jāpavācas malā, kamēr tiek būvēts veikals, un pēc tam, protams, visi laipni gaidīti atstāt savu naudiņu veikalā... ja vēl tas būs "laipni".
Ko visi te var čīkstēt..., bet pēc būs pirmie, kas skries uz Maxsimu iepirkties. Pie tam tur nav vainīga Maxima, bet gan būvnieki, kas nav padomājuši par cilvēku ērtībām.
Nu,no manas puses vēl viens akmens Maximas dārziņā-nu kā viņi to krustojumu padarījuši par parodiju,ne ko saprast,ne vienlaikus abos virzienos izbraukt!Luksofors nedarbojas,krustojums nepārredzams un normāli neizbraucams,jo brauktuves viena puse parvērsta par darbinieku autostāvvietu,vai tas ir normāli?Es saprotu,ka tas pagaidām,bet cik ilgi?Murgs kaut kāds!Ja visi šitā sagribēs savus autiņus pie pašas darba vietas sliekšņa krāmēt,kas būs?
Ko var ciksteet??? No bezdarbiibas vairs nezinat kur un ko uzrakstiit un pasuudzeeties... Nu pacietieties,buus jums celins.
Cik jābut stūlbam lai maxsimā brauktu ar ratiņiem. Tur ar ogroziņu jau problēmas izlspraukties.
pārdevējas ar nu ļoti laipnas. Ja nemāk vai nepatīk ar cilvēkiem strādāt, tad meklētu citu darbu. Es viņai nemaz iemeslu nedevu, lai sāktu dusmoties, bet šī tik burkšķ virsū, var padomāt, ka s tur viņu piespiedu strādāt?? Wtf
Nebiju Ogrē 2 nedēļas un atbraucot, ar milzīgu izbrīnu konstatēju, ka luksofors pie jaunās Maximas joprojām nestrādā. Vai tiešām tur jāiet bojā kādam cilvēkam, lai Domes auni (sorry- cita vārda nav) ieslēgtu savas aptaukojšās smadzenītes? Protams, var sagaidīt tikai kārtējo atrunu- tas taču ir tik sarežģīti, bļam, bļam...