MAXIMA pirms plkst. 22.00
Vakar pirms plkst 22.00 iepirkaamies Ogres Maximaa. Veikala darba laiks tuvojaas beigaam, rindas ne no mazaakajaam. Peeksni kasees seedosaas paardeveejas sarosaas ( plkst.22 tacu) un saka: "Visi kam alkohols, aatri naaciet bez rindas". Un taa arii notika: uz kases pusi, garaam citiem rindaa staavosajiem pirceejiem, steidzaas "aromaatiski" viireli, drebeliigajaas rokaas nesdami savu alkoholisko pirkumu. Garaam gados veciem cilveekiem, garaam tiem, kam rokaas iepirkumu grozs un mazs beerns... Jauki!!!
Tiešām "jauki" ;/
Riktīgi rēcīgi:))))))
Vai tas kāds brīnums pati esmu redzējusi ne reizi vien un ne tikai Maximā tā ir daudzos veikalos.
plkst 22.gados veciem civēkiem un bērniem jau jābūt gultā .Varbūt kādam tiešām tas alkohols ļoti nepieciešams un nebij jau pēc gienišķās maizes tā rinda tāda ka kāds uz nakti paliks neēdis .
:D :D Nožēlojams kulturas līmenis!!!
Vakar JUMii apsargs vaacot grozus no kaseem pie vienas kases groziem nevar tikt klaat, jo onka ap gadiem 70 staav taa,ka shis nevar tos grozus kas rokaas ielikt iekshaa tajos kas pie kases un aizstiept visus grozus ar vienu raavienu prom. Un ziniet ko tas 20 gadiigais pajolis izdarija?!! Taa vietaa lai atveertu muti un paluugtu onkam vinju palaist, vai pagaidiit minuuti un savaakt savus grozus, dzeks njem un baksta ar groziem onkam pa muguru un miers!!! :D Elemetaari tak!!!
Šokējoši!!!
tas ir normāli šinī valstī, es Rimčikā ar esmu (gandrīz) dabūjis pa muguru ar iepirkuma ratiņu rindu. Pēdējā brīdī atlecu malā, protams neviens pat nepaskatījās uz manu pusi, kur nu vēl kādu atvainošanos.
Nu man arii ir naacies to redzeet dziiajaa... tikai mani tas netraumeeja.. +/- 3-5min man neko dziivee buutisku nemaina. Neesmu nenormaals uznjeemeejs ar grafiku pa minuuteem un ja buutu rindaa vispaar nestaaveetu :D
Varbut tam cilvekam tas tiesam ir nozimigi ? Vins var nepaspet, bet jus paspesiet noteikti. Butu jauki tomer netiesat cilvekus, neapspriest vinus, lai dzivo ka viniem tik. Un par kasi - Jus jau ari noteikti palaizat prieksa automasinu uz ielas, kas varbut ir piebraukusi velak . Un vai tiesam ta nav skaudiba - ES TOMER PIENACU ATRAK !
Protams, lai tie ar saviem makaroniem un desām pagaida, TAUTAI JADZER!