Dabūjām ko gribējām

"Saint-Gobain" drīzumā atteiksies no ieceres pie Ikšķiles būvēt "Isover" siltumizolācijas materiālu ražotni.
Žēl - domāju,ka beidzot būs viens normāls kantoris Ogrē,bet nekā.Tā arī sēdēsim savā bedrē un gaidīsim,kad uz paplātes visu pienesīs(labo,skaisto un jauko).Lai Doles iedzīvotājiem kāds vismaz pasaka ka tur nekā nebūs.Savādāk visu laiku būt "strjomā"arī nav labi!

Sabulis , 2008-07-10 09:36:22

savukārt bažas, ka tas ir triks, lai palēnām rūpnīcu fīrētu, bet aizmidzinātu protestētājus. Es tikai priecāšos, ja izrādīsies tiesa, ka gobains taisās prom. ja kāda pilsēta to vēlas pie sevis, lai tak aicina, no Ogres gan to vēlos redzēt pa gabalu... kā teica kāds komentētājs - labāk par vienu saremontētu ielu nabagāki, bet ar veselām plaušām un iespējām attīstīties. Braucu caur vienu Polijas pilsētu - smirdēja tā, ka no mašīnas nevar izskāpt... paldies, saviem bērniem gribu ko labāku.

man , 2008-07-10 09:54:18

izjuutas tomeer taadas diveejaadas...

riebeklis , 2008-07-10 10:14:24

Jā, jā man Tu laikam esi no tirgotāju zortes, bet skars krīze arī Tevi un bērni varēs dzīvot ar svaigu gaisu un tukšiem vēderiem, jo nebūs jau kas pērk . Visi vietējie ražošanas uzņēmumi taisās ciet, strauji aug bezdarbnieku skaits , kaut vai trikotāžā atlaistajiem vismaz kādai daļai būtu izredzes atrast darbu. Bet nu mums jau nevajag elposim tīru gaisu.

xxx , 2008-07-10 10:20:41

ar tirgošanu man nav nekāda sakara.
1) Cik es zinu - trikotāžā pārsvarā strādā sievietes, bet tajā stikla vates rūpnīcā vajadzēs tikai vīriešus. Turklāt tikai kādus 200 nevis tik daudz kā trikotāžā.
2) Pasakiet, vai Jūs dēļ mazliet pilnāka vēdera pārceltos dzīvot uz azbesta ražošanas pilsētu - stikla vate ir kaut kas līdzīgs?
3) Labāk paši sākam Ogrē siltināt savas dzīvokļu mājas, tad dzīves dārdzība būs mazāka dēļ mazāka energopatēriņa. Nevis ceram pelnīt latu vairāk kaut kādā smirdīgā ražotnē, lai samaksātu par neefektīvo apkures sistēmu.

man to xxx , 2008-07-10 11:25:08

un par tirgošanos runājot, es ceru, ka Jūs smagi strādājat un savu naudu atdodat tikai par vietējo ražotām precēm - mājās brocēnu flīzes, Lodes ķieģeļu šķūnītis, pērkat tikai dzintara kosmētiku un ēdat tikai LV razotu pārtiku, kā arī tikai LV šūtas drēbes. No tā, ka Jūs ( ne jau Jūs konkrēti, bet vispār) cenšaties šajā valstī pelnīt pietiekami un tas ir no vietējo uzņēmumu maksātā, bet naudu atdodat par visādām ārzemju mantām - tieši šajā parādībā, ja naudu atdodat par ārzemju mantām jau sākas problēma. Latvijā jau ražošanas nav, jā diemžēl un ja arī ir, tad tik maz % pieder latviešiem, ka es tajā lielajā ritenī neredzu nekādu jēgu vēl sabojāt mūsu vidi, jo tā jau nav mūsu ražošana un tur vajadzīgi tikai zemi atalgoti melnstrādnieki!

man to xxx , 2008-07-10 11:31:35

Ogres iedzīvotāji atkal panāca ko gribēja!!! Varbūt ogri varētu nosaukt par Sūnu ciemu? tas tach skanētu labāk!!!! Bezdarnieki pilna Latvija darba vietas nav te gribeeja celt rūpnīcu tas nozīmētu kad bezdarbnieku skaits samazinātos! Latvijā jau tā visas rūpnīcas klapē ciet! Man kauns kad manā pilsētā daļa cilvēku ir kautkādi pesimisti ja man nav labums tad nekas nenotiks

Relax , 2008-07-10 11:53:27

Es atvainojos, bet uzskatu, ka man ir visas tiesības nosaukt par knapi izglītotiem un tumsoņām tos cilvēkus, kuri tagad pārmet ogrēniešiem par to, ka protestēja pret rūpnīcas celšanu. Vispirms jau jāsāk ar to, ka šādi objekti ir jābūvē industriālos rajonos, vietās, kur dažādi izmeši nepārvērš vidi. Otrkārt, ne jau ogrēnieši bija tie, kas nedarīja savu darbu, tie bija tie, kas atbalstīja rūpnīcas celšanu un krietni noslinkoja savu pienākumu atrast objektam vietu, kas būtu izdevīga valstij un uzņēmumam, un neradītu iedzīvotājos kārtējo neuzticības vilni. Man kauns, ka valstī valda tādas neprašas!

Jopciks , 2008-07-10 11:57:47

Ogres domnieki atbalsta infūzo šķīdumu ražotnes būvniecības ieceri Ciemupē! Ogre gluzhi kaa tautasdziesmaa - vidus zaļš, bet pa perimetru rūpniecība! :D

riebeklis , 2008-07-10 12:11:09

Infūzo šķīdumu ražošanas tehnoloģiskais process atšķiras no stikla vates ražošanas tehnoloģiskā procesa ;)

Jopciks , 2008-07-10 14:30:12

atšķiras ar galaiznākumu :D viens aizdir# nemanot otrs vēl nemanāmāk :D

amok , 2008-07-10 14:53:52

Tak latvieši bēg no biznesa un skrien tik pakaļ pabalstiem uz domi!

lemon , 2008-07-14 00:56:11

Paldies izglītotajiem cilvēkiem, kas nezinātājiem spēja ieskaidrot "izcilās" rūpnīcas neizdevīgumu un panākt tās aizvākšanos.

Puteklis , 2008-07-29 22:09:06

Ogre tika celta kaa kuurortpilseeta un te nav jaabuut mineraal vates razhotnei. Super ka sanaaca taa, ka nebuus shiis ruupniicas. Par bezdarbu nav ko murgot... darba piedaavaajuma sludinaajumi pilnas malas.

Matiss , 2008-08-01 21:27:13

urraaaaaaaaa now i im hapyyv mother

bfmhfmvhf , 2008-08-21 16:58:30

Pats gribēju ierosināt šo tēmu, bet redzu, ka tā jau ir ierosināta. Prieks, ka ne tikai mani vien uztrauc mūsu "auseklīšu" nēsātāju un putniņu dziesmu mīļotāju nodarītais ļaunums. Letiņiem jau tā vienmēr: kliedz, ka valdība nerūpējas, lai Latvijā kaut klas tiktu ražots, bet, kad kaut kas tomēr tiek plānots - paši ar lielu pompu to norok! Jebkura ražošana lielākā vai mazākā mērā ir videi un cilvēkiem kaitīga, bet vai tāpēc neko nevajag ražot?! Ja Rietumu attīstītajās valstīs domātu tāpat, arī viņi dzīvotu tikpat slikti kā mēs. Protams - visu vajag ar mēru un sajēgu, taču domāju, ka lielākā daļa "auseklīšu" ar humanitāro izglītību jau apriori pieņem, ka šī ražotne būs kaut kā īpaši kaitīga, bez kādas izpētes un tehniska pamatojuma. Rezultātā laikam tiešām dabūsim, ko gribējām, kā pareizi saka diskusijas autors.

Viktors , 2009-01-12 18:03:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet