Ceļš pie Maximas
Jau otro nedēļu ir ciet krustojums pie jaunās Maximas. Bet tur taču netiek nekas darīts. Viss kā stāvējis,tā stāv. Nekādu asfaltu tur pat netaisās neviens liet...... Cik ilgi tautu muļķos???
Tik ilgi , kamēr Ogrē nebūs īsts Saimnieks. Pašreizējā deputātiņu kompānija pēc tādiem neizskatās- viņiem savs krekls (maks) tuvāks...:(((.
un ielai bija jābūt salabotai jau līdz 1. jūnijam!!!
Šamie gaida lietu un sniegu, lai ar tīru sirdsapziņu varētu paziņot, ka tādos laikapstākļos neviens ceļu neremontē ;)))
Helmani tu cūka sakārto Ogri ar savu Kārkliņu.
taa jau ir! edviins "seedeedams uz padsmit kreesliem" ogree ieskrien tikai taa starp citu...
Viņi vienkārši papildina policijas maciņu.. pati redzēju kā viņi ķersta tos, kas neievēro aizliegumu braukt.. saprotu, ka tur braukt NEDRĪKST, bet ir pilnīgi stulbi, ka 2 nedēļas ceļš ir slēgts, mašīnas brauc caur pagalmiem, lauž mašīnas pa bedrēm, apdraud gājējus (izskatās "labi", kad smagās mašīnas rindiņā brauc cauri dzīvojamai zonai).. bet ceļš ir slēgts un NEVIENS NEKO NEDARA.. piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
Ļoti ceru, ka Ogrenetam izdosies no Domes "izspiest" daudzmaz sakarīgu atbildi u "tautas balsi", nevis nožēlojamas atrunas! Citādi tiešām izskatās, ka celtnieki dara ko grib un kā grib un ignorē gan Domi, gan pilsētas iedzīvotājus vispār!
Normālā civilizācijā pilsētas vara tādu cūcību laikam nepieļautu! Diemžēl jāpiekrīt šeit teiktajam, ka ar SAIMNIEKU mūsu pilsētā ir pašvaki!
Tu vēl prezidentu piesauc! Neatkarīgi no sastādīto protokolu skaita, policijas rīcībā nenonāk ne kapeika un alga tāpēc lielāka netop.
Piedod lūdzu "nestāsti muļķības", ja aizskāru kādu personīgi .. labojums.. Viņi vienkārši nodarbina ceļu policistus, lai viņiem ir ko darīt, savādāk katru rītu jānīkst bezdarbībā Brīvniekos.
P.S. Bez pārmetumiem, ēst visiem vajag, arī ceļu policistiem un viņi ir ok džeki.. :)
par policistiem tas ir cits temats...,bet labs temats!
nu nu bebrs, pastāsti ko jauku par Ogres likumsargiem :D
es, dažas dienas atpakaļ, naktī, redzēju kā ceļu policija brauca pāri tam krustojumam kaut arī viņš bija un ir slēgts. es biju šokā!
Labs sapnītis :)
es nopietni.
Ogres jubileja pienāca,pagāja,bet ceļš pie Maximas kā ciet tā ciet...... Te tev nu bija,kārtējo reizi ogreniešus piečakarēja ar solījumiem.......
KAD BŪS GATAVS????????????????????????????????????????????????????????