....vai tiešām jārok visur kur ienāk prātā....?!

....vai kāds ir redzējis kā veic remontdarbus Ciemupē?
...sadomā ko izrakt, uzlauž asfaltu krustojuma vidū.....bet lai pēc tam nolīdzinātu, pofig tak!
Uztaisa zemes čupu krustojuma vidū...lai STĀV, lai lec tās mašīnas pa gaisu....un norauj visas apakšas...!
Sadomā ierakt kādu trubu...norok visas ceļa malas....tā ka pus ceļš nobērts ar akmeņiem!
Domājiet ka kāds to zemi pēc tam nolīdzinās....!?

... , 2008-06-10 10:45:34

jā, tiešām jārok tur kur ienāk prātā !!! pamēģini pats - moš iepatiksies :D

amok , 2008-06-10 11:48:56

jā, tiešām jārok tur kur ienāk prātā !!! pamēģini pats - moš iepatiksies :D

amok , 2008-06-10 11:49:00

Vai Jūs varētu nosaukt konkrētu adresi un varbūt ir zināms, kādi konkrēti darbi kad apmēram tika veikti un kas veica?

Guna, Ogrenet , 2008-06-10 15:36:31

jaa ciemupee daudz kur taa ir!! bet man man pazinjas dziivo ciemupee, vinji visu pashi dara taisiija celju tagad jau domaa par apgaismojumiem!no domes nemaz nav jeega prasiit!!!taadaa gadiijumaa man buutu vienalga var lai taas mashiinas lec pa gaisu!!!un tik traki jau nemaz nav ka nevar tikt nekur garaam!

rrrrrrrrrrrrrrr , 2008-06-10 16:50:48

Konkrētā vieta -Uzvaras un Daugavas ielas krustojums, pie Caunīšu kalna....paskastītēm....
Uzlauza asfaltu pagājušo gad un vēl tagad nav nolīdzināts....

... , 2008-06-11 09:47:43

Ciemupē uzlietais asfalts nav no labākajiem......vienu gadu laboja pārlejot par jaunu, bet tagad jau sen nav labots....bedres tik aizšķipina...un viss!
Tur tak iet maršruta autobuss, vai nevajdzētu pielabot to ceļu nedaudz vairāk....?!

h , 2008-06-11 09:50:51

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet